Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Itt meg a laban all csak komplikalt mert eresztgetni kellett es egyedul voltam itt ellenben mar a foldon hever kart nem csinaltam de hulla faradt vagyok.
Sziasztok ma ismet egy erdekes munkam akadt. ezta fat kell ki vagnom csak az alatta allo autot nem tudak elmozditani szegeny jarmu igy sincs jo passzba sajnos kint hal a szabad eg alatt .Vegul is csak sikerult nem tenni kart se benne se a tetobe sem a felso ezetekben.
Elképesztő tornát csinálsz a fákon,jó edzésben lehetsz.
Hat most 3 hetig karantenba voltam meg valamelyk regi baleset vegett a bal vallam izuletei fajnak vagy ket hete ,vagy a covid hagyateka .Hat megszenvedtem ezen kivul meg masik kettot silerult befejeznem sajnos a negyediket kivagni visszakell mennem .Delutan 15,30 tol nyitnom kell a boltba a masik munkahelyemen ,ez a bosszanto hogy egy oras munkaert ra fog mennem egy masik delelootm.
Egyebkent az udvaron all meg egy Mini is a garazsok meg tele vannak szemettel rossz butorok stb egy Harley meg vagy ket motorino rozsdas biciklik stb.Az autok meg rohadnak kint .
két kerékmozgatót ill. két békát alátoltam volna oszt ameddig lehet eltoltam volna.
És akkor mi maradt volna az izgalomból???? Jó, jó maradt volna még a tető meg a felső vezeték, de ennyi már Movisznak édes kevés a kihívásból! Ismertem valakit, aki egy üvegtáblát állított a garázsa hátsó falához, (hogy neki ne tolasson a falnak). Amikor kérdeztem, hogy miért nem egy deszkát, vagy kerék-ütközőt tesz oda, az volt a válasza, hogy: "na és az önbecsülésem?"
Mindegyiket kétszer megtankolod,másnap nem érzed a karod!!
Hat en tobbnyire minden delelott 8-tol 14-ig .ezekkel jatszok .Igazad van nemelyik nap utan a vallam az nem igazn alar mukodni .A sujcsolkentes ezeknel a fureszeknel a legfontosabb van meg egy nagyon jo gep ami hianyzik a sorbol az Echo 2511 mostanaba az amit hasznalok leg inkabb .Ha mar a nagyobbakhoz kell nyulni aklor mar jol allok mert azt jelenti csak a torzs egy resze all amit csak ki kell donteni es a foldon allok .Ellenben kepen lathato fa eseteben a lombkorona eltav olitasa utan jonnek a problemak ugyan is nem lehet ala dobni .
Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2022 jan. 31, 16:39.
Komment