Új évi fahasogatas szerencsemre a fabol nincs hiany,csak a helybol a tárolására ,mindig valami uj helyet talalni.Ez mar a jövő evi ,itt nalunk nagyon felment az ara a tuzelonek.Meg sokan akik eddig melloztek a fanak a hasznalatat többnyire lustasagbol most ujbol begyujtjak a kandallokat ,sparhetokat stb .En mindig is ezzel futottem .A Pellet a 15 kg-os zsak 3-5 eurol 10-15 eura emelkedett a hasitott fa kalodankent 1x1x1,7 180-eurol 300-320.Sajnos a spekulansok azok nagyon ott vannak mindenhol.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kertészkedés
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a spekulansok azok nagyon ott vannak mindenhol.
- 3 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos itt a kormány hiába támogatja a tűzifa vásárlást,
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAbban mi a támogatás, hogy az erdő közepén megvásárolhatsz 10 3m fát 2 méteres szálakban ,jellemzően 1 méter átmérőben ? Semmi ! Ez is csak a szokásos szemfényvesztés !
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea kereskedők nem a fa árát, hanem a "kezelési és szállítási" költséget emelik meg irgalmatlanul...
1 kép
- 3 likes
Komment
-
Nekem almafa törzsököt sikerült fuvarárban,kapni (új telepítés miatt, sürgősen ki kellett takarítani a területet)kemény meló a gyökereket kipucolni csákánnyal fejszével ledarabolni elhasítani felvágni.Ez már a jövő-évi tüzelő,nagyon jól ég szárazon,csak ágasbogas."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Pellet a 15 kg-os zsak 3-5 euro
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem almafa törzsököt sikerült fuvarárban,kapni (új telepítés miatt, sürgősen ki kellett takarítani a területet)kemény meló a gyökereket kipucolni csákánnyal fejszével ledarabolni elhasítani felvágni.Ez már a jövő-évi tüzelő,nagyon jól ég szárazon,csak ágasbogas.
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa mondtam én hogy a Stihl a stílfűrész, nem a Husqarna.!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKerteszek hogy allanak a foldek
- 3 likes
Komment
Komment