Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Már ha klippnek nevezzük... De azt hiszem jobb ez így "eredetiben". Legalább is nekem jobban tetszik így mint ha egy manapság megszokott lenne.
Amúgy pedig alapmű!!
Habár nem kifejezettem olyan zene, mint a többi, de ez a videó - amit a totalcar-on láttam (amit nem szeretek, de itthon maradtam tanulni és már annyira unom hogy totalcar-t olvasok) - jól példázza a zene mennyire meg tudja változtatni az ember viszonyulását a képekhez. A videóban motorverseny van, körváltós Innovákkal és a nyugalom megzavarására alkalmas esések. De ez a zene valahogy elűzi a drámát abból, ahogy maláj barátaink esnek-kelnek az egész pályán, a kerítésen/gumifalon és a betonszegélyek mellett...
Szervusztok és szép estét!
Nem semmi, de teljesen megfeledkeztem a zenei topikról! Ez is régi, de nekem akkor is tetszik! Talán a ráspoly hangú ének hang miatt.
Nem rossz teljesítmény!
Tényleg!Ez lehetne egy új mértékegység!Hány méteren hány forintot(vagy bármit!)tudsz elhagyni!........és ez hogy aránylik az agy térfogatához,bioelektrikus teljesítményéhez az idegrendszer adott időpontban,életkorban,időjárási viszonyok között a családi állapot és az asszony izgalmi állapotához! A felállított egyenlet kifejezhetné az adott illető(pasas!....a Franciapassenger szóból ered!)bénasági fokát a fentebb említett állandó és változók függvényében! Az ISO-ba talán nem férne bele!(úgy ahogy az én fejembe sem!)
Komment