Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Régi képek, filmek - filmrészletek
Collapse
X
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 3 likes
Komment
-
Titus szerintem az egy" mi gépünk" Jawa 175 Sport csak az első villa és lámpa nem az övé.Jobban áll neki az a lámpa az biztos mert az eredeti elég bunfordi nem a sportosság szüleménye! A blokk bal oldalán én a szivattyút rejtő kitüremkedést látom persze a tévedés joga jelen esetben is érvényes. Az első kerék fordítva van benne a fékkulcs és a karja jobb oldalra lett áttéve mint az első teló is ezáltal.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2013 okt. 26, 13:26.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJawa 175 Sport csak az első villa és lámpa nem az övé.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs a kór divatja szerinti, pótkocsi hátsólámpából kreált műszerfal.
Komment
-
Fiúk egy szó sem esett Dongós videója kapcsán látottakról pedig ez hűen tükrözi a LÉNYEGET,hogy miért is ülünk a nyeregbe. Apacsavóval már boncolgattuk ezt egy kicsit de itt most látható az életben tartó erő és annak lényege. Én is olyan szerencsés vagyok ,hogy van olyan " motoros" Barátom Ki elhagyta a 80-at és rendszeresen nyeregbe száll sőt a nyáron vett egy 250-es Jawát mit készít fel műszakira. Én még siheder voltam mikor Ő oldalkocsis Urallal róta az utat és most örömömre szolgál,hogy barátomként nevezhetem!!.Egy öreg Veterános mely tényleg motoron és motorok között töltötte az életét.
- 6 likes
Komment
-
Tegnapelőtt éjjel a XXI. században foglalkoztak egy kicsit a Pannoniákkal:
Amikor harci feladat volt a motorozás - XXI. század - RTL Klub
Sok érdekes dolgot meg lehet tudni ebből a rövid kis összeállításból, bár mi még órákig tudnánk ilyeneket nézegetni"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 4 likes
Komment
-
Egy kis horrorvígjáték, gyerekek esetében legalább 14+ (de komolyan!):
Staplerfahrer klaus - YouTube
Még a Brico-ban vetítették le munkavédelmi oktatáson
- 2 likes
Komment
Komment