Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Titus szerintem az egy" mi gépünk" Jawa 175 Sport csak az első villa és lámpa nem az övé.Jobban áll neki az a lámpa az biztos mert az eredeti elég bunfordi nem a sportosság szüleménye! A blokk bal oldalán én a szivattyút rejtő kitüremkedést látom persze a tévedés joga jelen esetben is érvényes. Az első kerék fordítva van benne a fékkulcs és a karja jobb oldalra lett áttéve mint az első teló is ezáltal.
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2013 okt. 26, 13:26.
De kár, hogy nincs egy oldalról készült felvétel arról a "sárkányról" nagyon emlékeztet a régi gépemre az is mint Mir- Mur említette ilyen korabeli változásokon ment át,ebben volt a Ts első lengéscsillapító át építve. Szürke- piros volt.
Teljesen igazad van sepy, ez egy sport Czetka. Akkor azért volt ennyire ismerős. Jobban megnézve látszik a porvédő nélküli hátsó rugóstag is. A tankja furcsa nekem, talán azt is cserélték. Pedig az jól néz ki, az eredeti lámpája tényleg ,,érdekes".
Fiúk egy szó sem esett Dongós videója kapcsán látottakról pedig ez hűen tükrözi a LÉNYEGET,hogy miért is ülünk a nyeregbe. Apacsavóval már boncolgattuk ezt egy kicsit de itt most látható az életben tartó erő és annak lényege. Én is olyan szerencsés vagyok ,hogy van olyan " motoros" Barátom Ki elhagyta a 80-at és rendszeresen nyeregbe száll sőt a nyáron vett egy 250-es Jawát mit készít fel műszakira. Én még siheder voltam mikor Ő oldalkocsis Urallal róta az utat és most örömömre szolgál,hogy barátomként nevezhetem!!.Egy öreg Veterános mely tényleg motoron és motorok között töltötte az életét.
Tegnapelőtt éjjel a XXI. században foglalkoztak egy kicsit a Pannoniákkal: Amikor harci feladat volt a motorozás - XXI. század - RTL Klub
Sok érdekes dolgot meg lehet tudni ebből a rövid kis összeállításból, bár mi még órákig tudnánk ilyeneket nézegetni
Ha a robogós nő nem lenne a képen azt hihetné az ember, hogy valamikor a hőskorban készült egy háztömb körüli versenyen, vagy a városligetben.
Érdekes kontraszt!
Tegnapelőtt éjjel a XXI. században foglalkoztak egy kicsit a Pannoniákkal
Jó, hogy néha a fősodratu média is szentel pár percet ilyen témáknak. Öröm nézni az ilyet. Ahogy egy-egy versenyen dübörögnek a Magyar Motorok, több ezer néző fürtökben lóg a pálya körül, felelőtlen fiatalok csapatostul, bukósisak nélkül, Pannóniákkal huligánkodnak a fővárosban... Mondhattok bármit. Sokkal szívesebben lennék (már nem is olyan) fiatal azokban az időkben!
Komment