Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum találkozó 2022
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVETERÁN FÓRUM TALÁLKOZÓ 2022. 07. 28-31 MEZŐCSÁT TERMÁLFŰRDŐ! Részletek később !
- 4 likes
Komment
-
Óriási álmom volt mindig Mezőcsáton termálfürödni! Végre! Megyek! Dodi bácsi lakójával bepöffeszkedek! Mondá a Fórum: Oh Jeh! Ilyesmi tájban van Mezőnyárádon a békafesztivál. Ha lenne beugorhatnánk brekegekni. Csak Úgy mondom!Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2022 ápr. 10, 11:59.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz utolsó kép a mi helyünk
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyetlen gond a Strandon nincs móló
- 6 likes
Komment
-
Ezt olvasva Endrém bocs de felröhögtem. Eszembe jutott mily karcsú vagy Te is mint én csak Neked meg van a magasságod is hozzá! Képzeletemben nem füvön porban láttalak. természetesen békülünk mint mindíg első a Barátság!!! De tudod van ki csak igazán mólón tud jót aludni máskor lakóautóban szundizik
- 3 likes
Komment
-
A jó idő lassan beáll és felébredt a természet! Én szeretném javasolni a Becses társaságnak próbáljuk meg utánozni mi is! Már a fecskék is megjöttek sajnos nem Józsi írogatja ! De ki még mozog tessen billentyűt nyomogatni a közösségünk fennmaradásáért!! Hogy állnak a gépek? Pénteken én is szeretnék egy hosszabbat gurulni ha az égiek is úgy akarják. Már lepi a por az ülését a gépemnek a takaró alatt oly régen ültem rajta.
- 3 likes
Komment
Komment