Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Beszélgetések két MiniTorino között :-)
Collapse
X
-
Sziasztok!
Van a közeletekben Tesco?
Hétvégén érkezett (legalábbis a KÖKI-be) ez az új NEX Modells-kollekció, nem csak a képeken látható, hozzám költözött FIAT-okkal, de mindenféle autómárkával
A kis, 1:43 Matchbox-méret 695 Ft. (milyen véletlen, 695 esse-esse ), a nagyobb, 1:34-es 845 Ft. (843 cm3? 850L, 850 SC? ).
Mondjuk, 850-es szokás szerint nincs köztük.
Welly feliratú display-ben (külön kihelyezésben) vannak.
- - - Updated - - -
Hatósági közeg elleni erőszak, avagy: "-A csontot lefoglalom! - Mi van, zsernyák? Vedd el ha tudod!"
sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Itt a tavasz, átfogó hadművelet indult a muslicák ellen (tényleg nagyon sok van ).
A csapdák annyira nem váltak be: almacsutka+tejszínhab lukacsos fóliával szinte semmi, fagyimaradványos kistányér szintén fóliával semmi, rothadó mandarin ecettel egy csomó, de még mindig sok maradt.
A nagyfeszültségű, hagyományos UV-fényes rovarcsapda nem sokat fog meg, a muslicák kicsik és nem tudnak rövidre záródni
Úgyhogy most minden irányból huzat és a konyhaablak irányába fordított állóventilátor, partvissal a légáramlatt irányába tereléssel
Egyelőre hatékony
A szemetes is le lesz cserélve 100 %-ban záródóramátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Fiúk - Lányok!
Egy db. rossz autóakkumulátor kerestetik.
Volt nekem egy de egy hete odadtam az ismerősömnek, aki az összes többi rossz akksijával visszavitte a MÉH-be.
Közben én meg akksikeresés közben olyan boltra találtam, ahol egy ezresért beszámítják a régit.
Szóval kicsit ráfáztam az ajándékozásra, de legalább az ismerősöm jól járt
Az se baj, ha az udvar sarkában félig a földbe süllyedve a macska alszik rajta, vagy a padláson hever tele galambkakival , elmegyek érte (Budapesten).
Előre is köszi:
Ákos.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az ismerősöm is így vitte vissza, volt vagy harminc akksija
Itt Budapesten vannak akkus cégek, ahol 500 Ft.-ért beszámítják db.-ját, az 1000 Ft.-os Szigetszentmiklóson van. De majd megnézem, hátha rosszul láttam, de szerintem nem...
Nézzétek meg az "Árgép"-en vagy "Árukereső"-n az Exide-címszó alatt.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
https://photos.google.com/share/AF1Q...E5aXhjM0F0Qm5n
Egy kis veterános élet - a Klasszikus Olasz Autók Egyesülete szervezésében . Hét vége , észak magyar országon ( Rozsnyó és környéke ) Akik esetleg vágynak a tiszakeszinél lazább , kevésbé kulturális töltöttségű programokra , azoknak javaslom szerezzenek be egy olasz kötődésű autót ( motort ) és tartsanak velünk .
( azért nem mindig vagyok olyan , mint aminek látszom )
- 7 likes
Komment
Komment