Közlemény

Collapse
No announcement yet.

V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

5.............................................

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      5.............................................
      Alte Hex............

Komment

Ha minden a terv szerint halad akkor elkészül az eperlé (faeper). Még egyszer át kell főzni, de alakul
        Az első főzés java elég jó lett
        Click image for larger version

Name:	20180722_151622.jpg
Views:	161
Size:	298.0 KB
ID:	213095
        Kérdés, hány fokos legyen majd?

Komment

Felénk 48 fokosra ajánlják a főzdék,állítólag jobban kijönnek az illatok és az aromák.A régi Magyar hagyományok szerint 52 fok,de az már lefelé haladtában is nagyon schauberolja az ember gigáját és nyelőcsövét,-szóval nem a leg kellemesebb,de minden bizonnyal hatásos!

Üdvözlettel:Che

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Kérdés, hány fokos legyen majd?
            Ma járt nálam egy főzőember,azt mondta ha sokáig tároljuk elmegy az ereje ,5év alatt 4-fok szerinte ,de nem ment a kárára...Tehát ha azonnali használatra főződ 48-ha,későbbre akkor több...
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

4...............................................

Komment

Sinter-el(Nagy Józsi) beszéltem ma,Ök jönnek Keszibe,csak valamiért nem tud bejelentkezni ide a fórumba.
                Apacsávót (Kató Gyulát) nem tudtam elérni egyenlőre,remélem nincs baj nála...

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  4..............................................
                  Ezt én amikor még nem voltam veterán úgy szoktam mondani: még négyet alszunk és .........................................

Komment

És jön a békülés,ráadásul akkor amikor senki nem haragszik senkire,-Jaaaaaaj!

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ezt én amikor még nem voltam veterán úgy szoktam mondani: még négyet alszunk és .........................................
                      Akkor most már csak hármat kell aludni!

Komment

3.................................................

Komment

És akkor ha apró cigó / ezt bárhogy nevezzük akkor is egy Nemzetség hisz elfogadott még a nyelvvizsgáknál is /gyerekek hullanak az égből akkor is GÓ Tiszakeszi!!

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Apacsávót (Kató Gyulát) nem tudtam elérni egyenlőre,remélem nincs baj nála...
                            Semmi baja!Csak mostanában a ,,Tai csít"(nemtomhogykellírnidenemisérdekel!)....gyakorolgatom a nagy fiaméknál!Egyébként mennék(lehet hogy megyek is!!!!....és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!).......csak nincs méltó veteránom csak ez az öreg hulladék!

Komment

,,Tajcsí"(vagymiafene?) gyakorlása közben!

Komment

Ez nem Tajcsi,hanem talajcsi....
                                Örülök,hogy jössz......ma is...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X