Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
kicsi volt a tűz ? -igaz nekünk csak bolti szalonnánk van ..
Az enyém még boltibb,két szalonnát kellett süssek míg hat szelet kenyér zsíros lett..????.Nem értem,anyósomnak igaza lehet van koleszterinmentes szalonna???Nem szeretek egyedül lenni a tűz mellett ,valószínűleg gyenge a vonzerőm , de szeretem a tüzet és szeretem a szalonnát is !!!!
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 márc. 13, 19:48.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Sziasztok !
Jól esett végigolvasni ezt a "pár" hozzászólást , eszmecserét.Úgy néz ki hogy az idei találkozásunk is elmarad. A július utolsó hétvégéje (igaz csak szombatról van szó) itt nálunk egy nagyobb veterános összeröffenés időpontja. Az augusztus 25.e pedig a saját klubunk idén 2.-ik alkalommal megrendezendő veterán autós motoros találkozójának dátuma. Alapító és vezetőségi tagként illendő jelen lennem az eseményeken.
Igy utólag be kell valljam , mostanában hanyagoltam a kedves fórumtagok társaságát !
Ez történt egészségügyi és más elfoglaltságok , okok miatt is !
Viszont ha a fórumos találkozó marad a megszokott időpontban , akkor remélem tudjátok hova kell tervezni augusztus 25.ére !! Az elsőn rendezésen is voltak magyar honból veterános barátok , ismerősök.
Üdvözlettel , Gábor
Utoljára szerkesztve a következő által: kvaga; 2018 márc. 29, 21:29.
Szia Gábor!
sajnálom, hogy nem futunk össze a Tisza folyó partján, ahogyan írod, idén tuti nem... köszi az augusztusi meghívást, én a magam részéről örömmel átugratnám a Jawa-t a Dunán is, azonban még át kell látnom a nyárutót, mit is hoz az élet...
remélem, azért minden ok., minden esetre a legjobbakat kívánom Neked és a családnak is innen a messzi távolból,
üdvözlettel: Z.
(hallgattam rád, és én is beüzemeltem egy vape gyújtót a gépre, tavaly meg is történt a tesztüzem, szépen kapkodja a lábát, klassz)
Sziasztok!
Várjuk a találkozót remélem az eddigi időpontban lesz megtartva!
Simson még elásva a garázs mélyén most a Fiat 127 el küzdök éppen a fényezőnél van aztán megy az összerakásra egy jó baráthoz!
1 szó mint 100 Keszin sok dolgom lesz Mirr_Murral is van "békülni való"!
Komment