Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Örülök,hogy hírt hallok felőled és derűlátóan készülsz a találkozóra!Remélem jól fog sikerülni ez is,mint idáig mind!ami a békülést illeti,béküljünk,béküljünk,de azért ne annyira,mit tavaly,néha a kevesebb,-sokkal több.Remélem Dola is ott lesz,-számítok az öreg komámra!
Még azt mondják nincs Telepátia!!! Éppen kb. fél órája mondtam Erikának tavaly ilyenkor már tudtuk az időpontot és lám beléptem a Fórumra és olvastam a JÓ HÍRT!! Köszönöm!!
Még azt mondják nincs Telepátia!!! Éppen kb. fél órája mondtam Erikának tavaly ilyenkor már tudtuk az időpontot és lám beléptem a Fórumra és olvastam a JÓ HÍRT!! Köszönöm!!
Ugyeugye! Így teljesüljön minden kívánságod Sándor barátom!
Ebben annyira kevés lehet a km hogy tedd el a tisztaszobába.
+200km komoly értékcsökkenést jelent.
hát igen,
pontosan 1964 km van benne, ez talán nem olyan sok valóban, és még az a műanyagzsák-szerű huzat is meg van hozzá, amit a nyeregre nyomtak, valami védő...
a bácsi, akitől kaptam, azt a fakeretet is hozzá adta, amivel a teher-taxi hazavitte neki
a tisztaszoba sajna foglalt (egy "0" kilométeres Jawa 360 pihen ott, ahhoz van a PAv 40 futóka is, de azért azt gondolom, nem panaszkodhat az elhelyezését tekintve...
Komment