Titkár Úr még Csongrádon is lehet feladatod!, Elnök Úr még nem reagált írásodra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
Sanyikám!
Örülök,hogy hírt hallok felőled és derűlátóan készülsz a találkozóra!Remélem jól fog sikerülni ez is,mint idáig mind!ami a békülést illeti,béküljünk,béküljünk,de azért ne annyira,mit tavaly,néha a kevesebb,-sokkal több.Remélem Dola is ott lesz,-számítok az öreg komámra!
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA találkozó fix időpontja július 27-29. A szokásos utolsó hétvégéje júliusnak.
Tehát jubileumi ÖTÖDIK találkozónk a szokott időben, a szokott helyen!
Majd ott
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akkor erre iszunk
Majd ottUtoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2018 márc. 31, 16:09.
- 2 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Attila,
köszi az infót,
ez aztán remek hír!
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég azt mondják nincs Telepátia!!! Éppen kb. fél órája mondtam Erikának tavaly ilyenkor már tudtuk az időpontot és lám beléptem a Fórumra és olvastam a JÓ HÍRT!! Köszönöm!!
- 2 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa Gabiék Simsonnal tervezik az utat, esetleg én is egy sr-rel jelenek meg, ezzel...
+200km komoly értékcsökkenést jelent.
- 5 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben annyira kevés lehet a km hogy tedd el a tisztaszobába.
+200km komoly értékcsökkenést jelent.
pontosan 1964 km van benne, ez talán nem olyan sok valóban, és még az a műanyagzsák-szerű huzat is meg van hozzá, amit a nyeregre nyomtak, valami védő...
a bácsi, akitől kaptam, azt a fakeretet is hozzá adta, amivel a teher-taxi hazavitte neki
a tisztaszoba sajna foglalt (egy "0" kilométeres Jawa 360 pihen ott, ahhoz van a PAv 40 futóka is, de azért azt gondolom, nem panaszkodhat az elhelyezését tekintve...
- 3 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy "0" kilométeres Jawa 360 pihen ott
- 3 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy "0" kilométeres Jawa 360 pihen ott, ahhoz van a PAv 40 futóka is
Mert hogy páran emlegetünk most az biztos, a jó moszkvai nénikéddel együtt.
- 3 likes
Komment
Komment