mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
Alte Hex............taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése5.............................................
- 1 like
Komment
-
Felénk 48 fokosra ajánlják a főzdék,állítólag jobban kijönnek az illatok és az aromák.A régi Magyar hagyományok szerint 52 fok,de az már lefelé haladtában is nagyon schauberolja az ember gigáját és nyelőcsövét,-szóval nem a leg kellemesebb,de minden bizonnyal hatásos!
Üdvözlettel:Che1 kép
- 6 likes
Komment
-
Ma járt nálam egy főzőember,azt mondta ha sokáig tároljuk elmegy az ereje ,5év alatt 4-fok szerinte ,de nem ment a kárára...Tehát ha azonnali használatra főződ 48-ha,későbbreheeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKérdés, hány fokos legyen majd?
akkor több...
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Ezt én amikor még nem voltam veterán úgy szoktam mondani: még négyet alszunk és .........................................taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése4..............................................
- 5 likes
Komment
-
Akkor most már csak hármat kell aludni!emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ezt én amikor még nem voltam veterán úgy szoktam mondani: még négyet alszunk és .........................................
- 2 likes
Komment
-
Semmi baja!Csak mostanában a ,,Tai csít"(nemtomhogykellírnidenemisérdekel!)....gyakorolgatom a nagy fiaméknál!Egyébként mennék(lehet hogy megyek is!!!!....és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!).......csak nincs méltó veteránom csak ez az öreg hulladék!Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApacsávót (Kató Gyulát) nem tudtam elérni egyenlőre,remélem nincs baj nála...1 kép
- 9 likes
Komment

Komment