Igrich eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA borítékot hamarabb is odaadhatod. Mond meg, hogy az a hétvégéd már foglalt. Bocsi !
- 4 likes
Komment
-
Ha már így elindult a topik lesz majd egy kérésem, péntek este ne csukjátok majd be a kaput. Sajna pénteki szabi nem sikerült és ráadásnak délutános műszak. Szóval úgy lesz hogy melóból ki motorra fel... (Majd igyekszem úgy pakolni a dobozokba hogy minden beférjen így nem kell hazamnni a málháért éjjel.)
- 3 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs az ugye csak egy fél óra?
Ám legyen !
Holnap .....?
És úgy is lett ! Mint a romantikus filmekben. Semmi rokonság csak mi a pap, meg a harangozó néni ,mert ő volt a tanú.
Csak úgy farmerba semmi cicoma !
Tehát én kétszer nősültem !!
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZénó akkor ez hány dl. is? !
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak hát a pap kijelentette, hogy nem kereszteli meg, ha nem vagyunk templomba összeházasodva.
- 1 like
Komment
-
Mir-Mur te a gazdaságosabb megoldást választottad. Én is 2x nősültem csak közben egy berendezett házat hagytam hátra. Ezt viszont nem bánom mert az anyagiakat lehet pótolni de a szeretetet, megbecsülést sosem. Ez az én véleményem a vanért senkivel sem szabad élni ha más nincs mert rövid az ember élete és az előzők nélkül üressé válik.
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTehát én kétszer nősültem !!
- 3 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy feldobom a PAv 40-est...
- 3 likes
Komment
-
Kedves Attila!
Amikor megtudod,hogy pontosan mikor lesz a találkozó,-kérlek lehetőleg azonnal írd meg!Azért kérem ezt tőled,mert vannak itt többen akiknek,a tapasztalat szerint nagyon nehéz a munkahelyi szabadság időpontjának összeegyeztetése.Nem rólam van szó,nekünk akármikor megfelel,de pl. a Tigrisnek örökké problémás a cégétől kiszabadulni,ezért lenne fontos az időpontot mielőbb tudni.
Mi mindenképp szeretnénk menni,nagyon komoly problémának kell adódnia,hogy ne legyünk ott és remélem ilyen nem fog bekövetkezni!Előre se ágyat,a révházban,se sátorhely foglalást nem igénylünk,-jó lesz úgy ahogy kiadódik,nem számít.A megszokott időpont lenne a legjobb de,ha másként lesz az se baj,csak az idő legyen hozzánk kegyes!
A mai napon néhány órára megmutatta magát a tavasz és nagyon jól esett,-remélem lassan már véglegesen beköszönt.A ragyogó napsütésben ellepték az utcán álló két diófát a varjúk és kalapálták le a fáról,a még fent lévő diókat.Szerettem volna fényképet csinálni róluk,de a félénkségük miatt nem sikerült,mert elriadtak,-végül sajnáltam,hogy megzavartam őket,-jópofák voltak.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede a félénkségük miatt nem sikerült,mert elriadtak,-végül sajnáltam,hogy megzavartam őket,-jópofák voltak.
Múltkoriban mikor leesett 1-2cm hó a munkahelyemnél a csarnok előtti füves területen megjelent pár. Szépen kapirgálták ki a hó alól ami kelletett nekik. Aztán egy ajtócsapásra(csarnok vasajtója) elszállt az össze.
Másnap mentem dolgozni, azon a sok-sok négyzetméteres területen egy tenyérnyi hely se volt ahol a hó ne lett volna feltúrva. Szóval visszamentek ők (meg a csapat nagyobbik része is) csak megvárták amikor nincs ott senki.
Munkahelyem és a buszmegálló közötti útvonal fölött van a vonulási útvonaluk. Pirkadatkor én szürkületkor vonulnak arra, minden évben van pár nap amikor ez pont akkorra esik amikor arra megyek. Gyakran az az 5-6 perc alatt amíg elmegyek ott már nem látom a raj elejét a távolban, és amikor beérek az épültek közé még nem látom a végét! Nem tudom hogy hány ezer madár lehet, de rengeteg.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePáncélos a kapu nyitva áll előtted bár ha Zénó időben érkezik nem lesz ki becsukja!!
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát hajnali 2-3 körül már nem biztos hogy nyitva lesz...
Majd csak beenged.
- 4 likes
Komment
Komment