Kedves Zsolti!
Nem tartozol magyarázattal de,-mégis mi volt az oka a távollétednek?Természetesen csak akkor írj róla,ha az ok publikus!
Hiányoztál Te is nekünk,többször is megkérdeztük magunktól és egymástól is,hogy mi van veled,mi az oka a hallgatásnak?Már úgy rászoktunk az önmoderálásra,hogy szinte semmi sértő nem íródik a fórumra,-sőt szerintem már túl moderáltak is vagyunk.
Jó lenne veled személyese is beszélnem,mert a látóterembe került egy valójában hegynyi ipari varrógép,egy felszámolt varroda gépei és lehetséges,bár ez még nem konkrét,hogy igen mérsékelt áron lehetne belőle csipegetni.Van ezek között interlock és úgy vélem Csepel hagyományos is,fel sem tudom mérni pontosan,hogy mik,mert hegyire-hátára fel vannak rakva,-áttekinthetetlen.Annyit tudok,hogy varrtak ott textilt,és bőrt is,pontosabban cipőfelsőrészt.Nekem a varrógépeket illetően nincs szakértelmem,-neked viszont van!
Remélem ez után többet leszel a fórumon,no nem a varrógépek hanem a hiányunk miatt!
Baráti üdvözlettel:Che (A sült keszeg,egyébként mindent vert,legalábbis számomra az ízlett legjobban)
Komment