mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem igazán értem néhány utóbbi hozzászólást mi motivált ? Nem jó nektek Keszi ? Miért kéne másban gondolkodni, olyanban ami ismeretlen, és semmilyen formában nem kötődik a fórumhoz !
- 2 likes
Komment
-
Úgy gondolom nincs itt semmi baj . Kicsit sérelmezzük, hogy tavaly kirekesztettek bennünket. Én azt mondom próbáljunk ehhez jópofát vágni és megköszönve azok hozzáállását kik eddig is azon voltak, hogy sikeres legyen a találkozásunk. Aki kíváncsi volt igazán ránk mindíg felkeresett bennünket és közösen örültünk egymásnak ez így legyen ezután is a politikai csatározás pedig a Fórumtól idegen még ha bánt is bennünket.
- 8 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...közösen örültünk egymásnak ez így legyen ezután is a politikai csatározás pedig a Fórumtól idegen még ha bánt is bennünket.
Ameddig lehetővé (nem ellehetetlenné) teszik a találkozót, addig nagyon jó helyen van a csapat...szerintem.
Azokat kell nézni,akik segítenek benne, a többi pedig...nem a mi dolgunk, szerintem...
- 7 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy gondolom nincs itt semmi baj . Kicsit sérelmezzük, hogy tavaly kirekesztettek bennünket. Én azt mondom próbáljunk ehhez jópofát vágni és megköszönve azok hozzáállását kik eddig is azon voltak, hogy sikeres legyen a találkozásunk. Aki kíváncsi volt igazán ránk mindíg felkeresett bennünket és közösen örültünk egymásnak ez így legyen ezután is a politikai csatározás pedig a Fórumtól idegen még ha bánt is bennünket.
A kirekesztésről annyit, hogy nem minket rekesztettek ki, igazából a saját hülyeségük miatt magukat zárták el. De ez legyen az ő bajuk.
- 11 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt gondoltuk ezért nem is részleteztük tovább csak még soká lesz mikor kóstoljuk a " különleges ágyon " ízesített páleszod!!
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...................már készül !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Érdeklődni szeretnék,hogy mit szólnátok ahhoz,ha az idei találkozó valahol a Dunántúlon lenne?
Tudom,Keszi nagyon jól bevált helyszín, pozitív a helyiek hozzáállása és kapcsolódik a falunaphoz..de az érme másik oldala,hogy azért vagyunk páran akiknek ez igencsak "messzi van.." pl Titus,Ba701,Zshali,Gesszti,Dkari hogy csak pár "olvtársat" említsek...
Nem árt a változatosság, és "Csabi" P10-esében úgyis kevés a km
Húha,látom már írogattatok a témában...na mindegy...Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2019 jan. 26, 17:46."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTitus,Ba701,Zshali,Gesszti,Dkari hogy csak pár "olvtársat" említsek...
Komment
-
Hirtelen csak ők jutottak eszembe,de ha végignézzük az aktív tagokat,biztosan jópár dunántúli akad köztük. Pl Emu
Az,hogy a fórum találkozó részt vevőinek nagy része a keleti országrészből jön (és,hogy ők aktívabbak a fórumon), a helyszínből adódó következmény.
Ha pl. a Balatonnál kerülne megrendezésre,akkor a nyilván többen jönnénk mitőlünk. A pestieknek meg tökmindegy,hogy keletre mennek 150-et vagy nyugatra
De félreértés ne essék,én nem akarok egy jó bevált helyszíntől eltérni,ha a részt vevők többsége ezt nem szeretné,csupán egy ötletet dobtam fel..."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
[QUOTE=Ricsi95D;n216046 Ha pl. a Balatonnál kerülne megrendezésre[/QUOTE]
A nyugati veteránfórumosoknak is van egy jó évi rendes találkozója. Szeptember vége felé szokott lenni, mintha téged is láttalak már volna ott... ;-) No, meg ott van Szeleste Július elején. Ott is számos veteránfórumos "ápolt" jelenik meg rendszerint.
- 1 like
Komment
Komment