Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hozzál de kizárólag veteránt. Kisvakond, Lolka-Bolka, Varázsceruza, stb.
    Sajnos "csak" ez van:
    Disney rajzfilmek 1937-2009

/SZERK
    Ja és az örök elmaradhatatlan klasszikus:
    Frédi és Béni a két kőkorszaki szaki

/SZERK2
    A többi most csorog lefele.... (Tárhely igen gyorsan fogy, már fele foglalt.)
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2019 júl. 25, 19:40.

Komment

Cucc összepakolva,este próbakör a visszafordulónál kiszakadt a kuplungbovdenszerencsére volt egy ,csak magaskormányosra való begyűrtem a hűtő mögé...én is lógok a melóból ebéd után,és start!
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Bepakoltam bent vannak Sándorom cuccai és a kovászos uborkája is,meg egy tálca sör a Kittitől a csapatnak.Húsvágó deszka,kések,galuska csináló készülék,na és természetesen fejsze és az elmaradhatatlan "toyfor",a gyalogsági ásó,meg még sok minden.Irénke segítségemre volt a pakolásban,így egyáltalán nem tudom,hogy mi hol van,de jól van ez így.Mellőzte az összes málhazsákom,pedig azokba rakodni praktikus.

Most már pihenni kellene,de egyáltalán nem vagyok álmos,-inkább feszült és fáradt.

Az autó egy Ford Fokus coupé jellegű és fekete színű,dízel,6 sebességes váltóval,még egy métert sem mentem vele,a kormányon túl sok nyomkodó van,qrvára idegen,de a vejem azt mondta,-megbízható gép és keveset fogyaszt,-miért ne hinném el neki.

Üdvözlettel:Che

Komment

Most fejeztem be egy ülésváz hajlítgatását rugóacélból.. eddig jutottam. Holnap ha többit is befejezem, indulok.. persze még élőtte megvárom hogy a főzet elkészüljön. Mindenkinek szerencsés utat kívánok.. s vigyázzatok magatokra mert belőlünk csak egy van.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            mikrosütőt tud valaki hozni?
            Viszek !..............................

Komment

Én is lassan befejezem Józsi barátomnál a pakk reggel tankolok és GOÓÓ! Megyek Fergusson Józsihoz Mezőtúrra hol tali és egy új tagunkkal ki hozza 7 éves fiát húzunk Keszibe!!

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                és dinnye
                Dinnyére sört ?.........................................

Komment

Most kellett rájönnöm milyen nagy autó az asszony suzukija. A Hundival megyünk, mert visszafele még be kell tuszkolni egy simsont is. Pedig már tele a teherautó, és még a mikrót is berakom. Igaz viszek mindent, hátha valakinek gondja lesz. A tüdőtöket kímélendő, még egy kompresszort is viszek matracokat fújni. Festékszóró pisztolyt berakjam ? Csak az eső ne essen !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Viszek !..............................
                    Rendben. Köszönjük szépen!

Komment

Szervusztok!

Felkeltünk,már szürkül,-reggeli,illetve olyasmi és indulunk.Remélem oda is érünk!

Üdvözlettel:Che

Komment

Szerencsésen hazaértünk és már most feltöltöttem a képeket

Komment

Mi is itthon vagyunk !

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Szerencsésen hazaértünk
                            Az útólsó képek nagyon ismerősek tavalyról !

Komment

Szintén itthon. Csapattam még egy próbakört..

Komment

Szervusztok!

14h08'
                                kor álltam be a házunk elé,-tehát mi is szerencsésen megérkeztünk.A vissza úton nem mentem szembe a forgalommal,egyébként egy kettős körforgalom Kunszentmiklós előtt,ez az elmúlt egy évben keletkezett,eléggé megvariált valami felüljáróval,-szóval szokni kell.

Remélem még akik nem adtak hír a hazatérésről,azoknak sincs semmi problémájuk!

Üdvözlettel:Irénke és Józsi

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X