Szörnyű 1 1/2-óra: megesz az ideg mindig megáll a feltöltés és kihagy ablakokat......
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
Sziasztok!
Mi is hazaértünk (még vasárnap) és kipakolás után egyből várt a meló,ezért jelentkezem csak most. A jégeső ledöbbentett kicsit,nagy szerencse,hogy a találkozónkat elkerülte és persze az is,hogy az ottlakók házaiban nem tett nagy kárt.
Ismét jól éreztük magunkat,jók voltak a békülések és a beszélgetések és nem utolsó sorban az ebéd!
Köszönjük,hogy ismét ott lehettünk!Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2019 júl. 30, 08:10.
- 7 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz útólsó képek nagyon ismerősek tavalyról !
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseamiket én csináltam.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs amit átküldtél ,hova lett ?
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMovisz nem azt ígérte hogy benéz ?
- 1 like
Komment
-
Szerettm volna ott lenni de nem tudtam elmenni ,azon a hetvegen .A poblem az hogy mindenfelekepp haza kell menjek mert a Magyar dokumentumjaim levannak jarva meg van egy kis csaladi ugy is ami intezni kell.Szerencses lett volna ha ezeket a talalkozo idejere tudtam volna szervezni de sajnos nem tolem fuggtek az idopontok.
- 2 likes
Komment
-
Kedves Movisz!
Sajnálom,de megértem,elvégre nem kis távolságot kell megtenned.Valahogy mégis,ha a gáton túlról hallatszott valamilyen járműhang az ember önkéntelenül is arra fordította a fejét és titkon remélte,hogy felbukkan egy fórumtag,aki akár Te is lehettél volna.
Remélem,hogy azért az életben még összejön egy pár találkozás!
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
Komment