Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerencsésen hazaértünk és már most feltöltöttem a képeket
    Az utolsó képről mesélhetnél nekem is.

Én is hazaértem miután elmentem Veszprémvarsányba egy retrokrossz rendezvényre ahol a Honda kb 6 kör után defektes lett és mert ez egy természetes dombos pálya volt a KTMet nem mertem és nem is javasolták kipróbálni.
    És azért csak most jelentkeztem mert a szombati vihar folyamányaként nincs otthon internet-kapcsolat.
    Egyébiránt nagyon jól éreztem magam és ha ez bárki számára bántó lett volna elnézést és jövőre békülékeny leszek.

Komment

Üdv mindenkinek ! Remélem olyan jól éreztétek magatokat mint én , majd lesznek saját képek is - ezt csak úgy találtam .

https://www.youtube.com/watch?v=kWcFotUl-Us

A 100 as , sárga idomos vagyok --- az előttem menő négy emzé pedig a többi magyar .

Na alszok egy kicsit ....

Komment

csatlakozom RedBullhoz...
        zénó21 Tiszakeszi 2019 című albuma az Indafotón.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az utolsó képről mesélhetnél nekem is.
          Annyi a története hogy Kesziről erőszak alkalmazásával kellett eltávolítani a robogóm ,mert nem akart hazamenni.

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Annyi a története hogy Kesziről erőszak alkalmazásával kellett eltávolítani a robogóm ,mert nem akart hazamenni.

Elég egyedi megoldás...

Komment

És mekkora hely van egy Sierrában...

Komment

Nálunk még mindig nincs net, 7-8 órás áramszünetet követően. Majd küldök képeket amint tudok.

Komment

Egyébiránt nagyon jól éreztem magam és ha ez bárki számára bántó lett volna elnézést és jövőre békülékeny leszek.
                  Nagyon örültünk ,hogy jól érezted magad ,ám lehet:nem kínállak annyiszor legközelebb......
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

jövőre békülékeny leszek.
                    Most is az voltál. Bár kettőnk között még 2 minusz van.. jó vagyok matekból,számoltam. Tudom hogy neked van igazad... ez már három.

Komment

Képek:
                      https://www.dropbox.com/sh/sjj8npt0r..._iNSWhqca?dl=0

(Videó csak később lesz kész.)

/SZERK
                      https://youtu.be/pb07RqZtYWI
                      (Nem listázott videó. Vasárnap lelövöm úgyhogy akinek kell addig töltse le.)
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2019 júl. 29, 22:27.

Komment

"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szörnyű 1 1/2-óra: megesz az ideg mindig megáll a feltöltés és kihagy ablakokat......

Komment

Sziasztok!
                            Mi is hazaértünk (még vasárnap) és kipakolás után egyből várt a meló,ezért jelentkezem csak most. A jégeső ledöbbentett kicsit,nagy szerencse,hogy a találkozónkat elkerülte és persze az is,hogy az ottlakók házaiban nem tett nagy kárt.
                            Ismét jól éreztük magunkat,jók voltak a békülések és a beszélgetések és nem utolsó sorban az ebéd!
                            Köszönjük,hogy ismét ott lehettünk!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2019 júl. 30, 07:10.

Komment

Ez csak egy része, és nem tudom mi alapján választotta ki a gép !

Komment

Itt vannak a képek amiket én csináltam.

https://www.dropbox.com/sh/jq5uamtv4...0UVoNZx3a?dl=0

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X