Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Már várom a következőt.. mint gyerekek a karácsonyt. Köszönet mindenkinek minden percért.. persze most is kevés volt az idő.. a többit jövőre. Párját ritkító csapat.. büszke vagyok magunkra.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      amiket én csináltam.
      És amit átküldtél ,hova lett ?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        És amit átküldtél ,hova lett ?
        Nincs közte? ????????????????????????????????????????

Komment

"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hali fiúk! Üdvözletem küldöm innen Lignano-ból, ahonnan lassan hazaindulunk a családdal. A CX500-as tavaly elment a háztól az expedíció miatt, a kis R25/3 pedig a papírozáson vérzett el... De jövőre ígérem ott leszek veletek! Bazsi

Komment

Igen,már kettőről is igazolatlanul hiányoztál,-nem jól van ez így,de azért kedvelünk.Régen nem hallattál magadról,pedig számítunk rád.

Üdvözlettel:Che

Komment

Movisz nem azt ígérte hogy benéz ?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Movisz nem azt ígérte hogy benéz ?
                  De.............................................

Komment

Szerettm volna ott lenni de nem tudtam elmenni ,azon a hetvegen .A poblem az hogy mindenfelekepp haza kell menjek mert a Magyar dokumentumjaim levannak jarva meg van egy kis csaladi ugy is ami intezni kell.Szerencses lett volna ha ezeket a talalkozo idejere tudtam volna szervezni de sajnos nem tolem fuggtek az idopontok.

Komment

Kedves Movisz!

Sajnálom,de megértem,elvégre nem kis távolságot kell megtenned.Valahogy mégis,ha a gáton túlról hallatszott valamilyen járműhang az ember önkéntelenül is arra fordította a fejét és titkon remélte,hogy felbukkan egy fórumtag,aki akár Te is lehettél volna.
                      Remélem,hogy azért az életben még összejön egy pár találkozás!

Üdvözlettel:Che

Komment

Készítettem pár fotót, íme:

Komment

"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szerettm volna ott lenni de nem tudtam elmenni ,azon a hetvegen .A poblem az hogy mindenfelekepp haza kell menjek mert a Magyar dokumentumjaim levannak jarva meg van egy kis csaladi ugy is ami intezni kell.Szerencses lett volna ha ezeket a talalkozo idejere tudtam volna szervezni de sajnos nem tolem fuggtek az idopontok.

Komment

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X