Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ... csak nem lennék lekötve egész héten
    Valahogy meg kellene oldanod, hiszen a megjelenés kötelező!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Komment

Én megyek a holnap esti találkozóra! 8 óra tájban fogok megérkezni, kérem ne széledjen szét addig addig a társaság!

Komment

Ígérem nem széledek szét.

Komment

Komment

A gyöngyösi börze nekem tetszett közből jóból azért még egy körbe bordás hengert is lőttem magamnak elég baráti áron, bár a tűgörgő már ügyködött benne sajnos de még alap méretes és fúrható Öröm volt találkozni végre a két Gyulával is, remélem lesz még rá alkalom máskor is.

A mostani Pestit azt sajnos ki kell hagyjam a távolsága miatt

Komment

Bár nem régi tag vagyok itt, - de öreg motoros - lenne egy javaslatom. Miért nem csináltatunk egy "Veterán fórum" feliratos pólót?
                Hasonlót mint a Pannónia MGTSZ-nek van...csak erről jutott eszembe, mert vettem egy támogatós - kék színű - MTGSZ-es pólót...

több felé megfordultam benne autóval-motorral, és volt aki megkérdezte, hogy a gyárban dolgozom? és ez lesz az uj Pannónia? Olyan mint a régi csak kicsit szebb... (Eger, TESCO-parkoló)

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                egy körbe bordás hengert is lőttem magamnak
                Kedves OdinHEM! És ezt a körbe bordásat mire fogod feltenni? az nem egy TL motoré volt?

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Kedves OdinHEM! És ezt a körbe bordásat mire fogod feltenni? az nem egy TL motoré volt?
                  Igen arra fogom felszerelni csak előtte rendbe teszem kicsit. Letakarítom homokszórom és kap egy szép hőálló fekete festést. Sajnos fúratni is kell majd, de el van nézve neki mert ezt leszámítva igen csak jó állapotnak örvend.
                  Egyébként a 250ccm Csepelnek is ilyen volt a hengere és talán még a TLT-é is legalábbis a korai gyártásúaké.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      TZ nevére foglaltam 7 órától egy 6-8 fős asztalt
                      Nehogy valaki meg a TZ nevére számlát is nyisson!
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Komment

Lesz regionálisan kirendelt fórum találkozó?

Komment

Ejj, kár, hogy csak most olvastam a fejlécen, szívesen elmentem volna.

Komment

Attached Files

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A kép címe ...
                                A legdurvább ital a képen egy citromos sör, de egy fura társág ez. Mi bajuk van?

Duke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ejj, kár, hogy csak most olvastam a fejlécen, szívesen elmentem volna.
                                Oké, legközelebb igyekszem korábban kezdeni a hírverés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information