korompaiistvan eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... csak nem lennék lekötve egész héten
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
A gyöngyösi börze nekem tetszett közből jóból azért még egy körbe bordás hengert is lőttem magamnak elég baráti áron, bár a tűgörgő már ügyködött benne sajnos de még alap méretes és fúrható Öröm volt találkozni végre a két Gyulával is, remélem lesz még rá alkalom máskor is.
A mostani Pestit azt sajnos ki kell hagyjam a távolsága miatt
Komment
-
Bár nem régi tag vagyok itt, - de öreg motoros - lenne egy javaslatom. Miért nem csináltatunk egy "Veterán fórum" feliratos pólót?
Hasonlót mint a Pannónia MGTSZ-nek van...csak erről jutott eszembe, mert vettem egy támogatós - kék színű - MTGSZ-es pólót...
több felé megfordultam benne autóval-motorral, és volt aki megkérdezte, hogy a gyárban dolgozom? és ez lesz az uj Pannónia? Olyan mint a régi csak kicsit szebb... (Eger, TESCO-parkoló)
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy körbe bordás hengert is lőttem magamnak
- 4 likes
Komment
-
TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves OdinHEM! És ezt a körbe bordásat mire fogod feltenni? az nem egy TL motoré volt?
Egyébként a 250ccm Csepelnek is ilyen volt a hengere és talán még a TLT-é is legalábbis a korai gyártásúaké.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTZ nevére foglaltam 7 órától egy 6-8 fős asztaltA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE
Komment