Zsolti! Ha a Nejed el olvasta amit írtál legutóbb félő, hogy legközelebb csak hegesztő szemüvegben ülhetsz a géphez!!. Az időpontnak véleményem szerint aug. 20. a előtt kell lennie mert azután már nem várható stabilan jó idő. De ez csak egy javaslat a többi között.Július első fele az általában mindíg jó időben telik.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValamit mondjatok erről a Sződligetről,
Még sosem voltam!!!!Ezért megyek!.................meg hátha Taluga meglel!!!!!
..............megtaláljuk egymást!(bocsika!)
- 2 likes
Komment
-
Hát...ööö...elég liberális gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok, de...néhány dologban hagyomány tisztelőapacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegtaláljuk egymást! (bocsika!)
Előtte töltsd föl a telefonod!!! Különben állhatok ki a placc közepére kiabálni, hogy: Látott valaki egy apacsavo nicknevű fórumost... aki Gyula és MZ-je van... Na?... senki?... Hé!apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg hátha Taluga meglel!!!
Stimm. Én is a júliusra gondoltam inkább!sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz időpontnak véleményem szerint aug. 20. a előtt kell lennie mert azután már nem várható stabilan jó idő.
Ezt a képet még Zsolti kedvéért:
Még némi csalogató:
A töltésen aszfaltút, a Tisza parton hosszan településeken át lehet rajta motorozgatni. Ha nagy meleg van, kb 10 km-re A mezőcsáti szépen kiépített termálfürdő, kb. 30-ra a Tiszaújvárosi élményfürdő, ugyan ennyire a Mezőkövesdi strand. 40 km Miskolc.
Tiszakeszi határában természetes termál forrás, ami csak úgy tör elő a földből és bevizsgáltan a környék egyik legjobb gyógyvize, csak sosem kezdtek vele semmit. Már túl sok a fürdő a közelben.
A faluban két kastély, a falu határán kívül egy vadregényes földesúri kúria romja
Erről egy rajzom van most kéznél:
- 6 likes
Komment
-
Addig lehet megint járok erre. Majd próbálom úgy időzíteni.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa, ki az aki itt lesz?
Én mennék, de haza kell holnapután utaznom, és hét végén már Leányfalun lesz dolgom.1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost hétvégén lesz Nyíregyháza után kicsivel a „semmi sincsen”
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt a képet még Zsolti kedvéért:
Köszönöm szépen!
- 1 like
Komment
-
...már gyűjtöm a biztosítékokat...wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa, ki az aki itt lesz?
- 2 likes
Komment
-
Csak ne felejtsd el, hova kell ütni a lámpafejen, mielőtt az utolsó bizosítékot teszed be...Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...már gyűjtöm a biztosítékokat...
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Nagyon jó kezdeményezés!taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea jövő nyári fórum találkozó
Szeretnénk részt venni! Természetesen az időpontot időben kell tudnunk!
Mi már az idén várunk Benneteket a Söjtöri találkozóra (nagyon komoly nevezési díj: 200 Ft/fő, de ezen fórum tagjainak 0 Ft ha megmondják a nicknevüket a nevezéskor
)
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
Utoljára így oldottuk meg a problémát, és csodák csodájára jó lett. De majd Tequila-t kérdezzétek...Nagyon gyorsan tud már biztosítékot patkolnisepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy hova kell ütni
Szégyellem is, de én is csak találgattam az okot illetőleg...fura egy jelenség az biztos."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Sokszor bosszúságot okozó kontakt hiánya okozza általában. Sok furcsán világító és furcsán működő dolgot láttam már én is melyet a rossz érintkezés okozott. Nekem rigolyám biztosan de ha meglátok a gépen egy kötést vagy sarus csatlakozót melyet mostanság nem piszkáltam akkor szét bontom és megtakarítom. CSAK A FORRASZTOTT kötés a kötés a többi gányolás szerintem.
- 7 likes
Komment
-
Maximálisan egyet értek!!!sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCSAK A FORRASZTOTT kötés a kötés a többi gányolás szerintem.
- 3 likes
Komment
-
Hogy vissza térjek az eredeti címhez és még nem esett javaslat én megszeretném kérdezni Tőletek ?- mi lenne ha a bogrács fesztivált tennénk szinesebbé a Vasainkkal és talán még éhen sem maradnánk! Max. sütünk egy szalonnát mert a tűz összetartja a jó társaságot! Ennek a tervezett időpontja júl. 27- persze azért nem 1 naposra kellene tervezni mert innen a dél alföldről nagyon megpuhul a hús a nyereg felett is az oda úton!.
- 2 likes
Komment
-
Hali! Holnap Pesten leszek a Hadtörténeti Múzeumnál, véletlenül nem jár arra valaki?
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Komment
-
Sziasztok!Ezt, ha benne vagyunk a kiállítósdiban, decemberben, januárban, amikor a programnaptárt állítják össze, fixálhatjuk.
Fórum Találkozó lesz Tiszakesziben?
Mi nagyon mennénk - bár 400 km-re van tőlünk!
Továbbá javaslatunk,hogy legyen egy motoros túra a programban. Mi a Tisza-tavat néztük ki,de nyilván a környékbeliek jól ismerik az ottani tájat, tudnak színvonalas programot és útitervet összeállítani."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 3 likes
Komment
Komment