Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusz Attila!

Jó lenne tudni egy megközelítő időpontot,hogy úgy tudjam szervezni a dolgaimat.Egy év hosszú idő,de hamar el is tud szaladni,nagyon szeretnék ott lenni,-elsősorban a barátságért.Nagyon köszönöm a szándékot,mellyel minket elhalmozni szándékoznak,bár én kevéssel is beérem,de biztos lesz olyan is aki egy kicsit többet szeretne.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Jó lenne tudni egy megközelítő időpontot
      Ezt, ha benne vagyunk a kiállítósdiban, decemberben, januárban, amikor a programnaptárt állítják össze, fixálhatjuk. Vagy akár előtte is, és akkor hozzánk igazítanak valami rendezvényt még. Nekünk is legyen program, ha unnánk egymást

Itt meg tudjátok nézni, hogy nagyjából milyen időpontok környékén milyen programok szoktak lenni nyaranta:
      * Tiszakeszi

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        a jövő nyári fórum találkozó zöld utat kapott.
        Köszönjük néked Attila! Én benne vagyok,de az időpontot nekem is előre tudni kellene,minimum egy hónappal előtte!

Szép a hely!!

Komment

Köszi Attila,szép a hely és tetszik az a barátságos hozzá állás a helyi önkormányzat részéről melyről fogadtatásunkkal megtisztelnek ismeretlenül is bennünket. Nem kis dolog a mai világban olyan helyet találni hol nem avval kezdik, hogy ennyi az ára/ fő. Örülök, hogy újból Köztetek lehetek mert bár nem biztos,hogy hiányoltátok társaságom de a technika ördöge ki rekesztett a Fórum elérhetőségétől melynek oka még felderítés tárgya de valószínűleg sáv szűkítés áldozata lettem a napokban.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            bár nem biztos,hogy hiányoltátok társaságom
            Már hogyne hiányolnánk ha nem vagy itt!

Egyébként meg még ne köszöngessetek semmi! Majd ha már ott ülünk a tűz mellett... akkor majd én megköszönöm, hogy eljöttetek
            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 aug. 12, 22:29.

Komment

Tetszik a dolog nekem is. Az a tapasztalatom hogy ezek a sütögetős, beszélgetős bulik nagyon jók szoktak lenni. Szeretném ha összejönne minden és ott lehetnék valami öreg vassal.

Komment

Ha időben tudom, én is el tudok menni, max. futón elviszem a nagylányt

Komment

korompaiistvan,Szia! 20-a után Sződligetre jössz?

Komment

Szeretnék 22-25ig a Szelidi tóra eljutni a motoros találkozóra a Lányommal., persze a " sárkányon". Valaki jön ?.

Komment

Szia Attila!

Privi helyett itt válaszolok. Családi részvételt igen, öreg vasat sajnos nem tudok ígérni. Így kénytelenek lesztek a társaságunkkal beérni. A feleségem szépen énekel, én meg szeretek. Tehát az én hangomnak nem árt a hideg sör. .
                      Szerintem meg tudjuk oldani a hétvégi dolgot. Nem tudom lesz-e hosszú hétvége jövő nyáron pünkösdkor? Augusztus 20-a emiatt már kilőve. Addig nem is kéne vele várni. Valami kampánycsendes időszakot kellene választani.

Szerintem a létszám miatt ne aggódj. Innen Csabáról is lesz szerintem jelentkező, ha csak a fórumtagság - vagy az se - a kitétel. Nekem az a kis templom nagyon tetszik. Szeretném belülről is látni.

Üdv: CZsolti

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        kénytelenek lesztek a társaságunkkal beérni
                        Az bőven elég!

vagy az se
                        Szerintem az se!

Valami kampánycsendes időszakot kellene választani.
                        A táborhely a töltés és a Tisza között van! Oda kampány nem jut be

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          20-a után Sződligetre jössz?
                          Valamit mondjatok erről a Sződligetről, mert éppen nincs túl messze. De a tombola meg az ügyességi verseny nem hoz éppen lázba.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            a tombola meg az ügyességi verseny nem hoz éppen lázba.
                            Nem mondták, hogy monokinis lányok húzzák? A közönség döntésén múlik, hogy a fürdőruhának melyik részét tartják meg. Derékig meztelen. Alulról, vagy felülről. Naggyon nem mindegy.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              verseny nem hoz éppen lázba.
                              Ott leszünk mi!Ez nem elég?

Én sem voltam még ezen a találkozón, apacsavo talán többet tud róla.

Komment

Na, ki az aki itt lesz?
                                Click image for larger version

Name:	1003360_492975010797572_1507045202_n.jpg
Views:	1
Size:	95.6 KB
ID:	138157
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X