Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok!
    Most hétvégén lesz Nyíregyháza után kicsivel a "semmi sincsen"(vagy valami hasonló) nevű találkozó a Pócsi tesók által szervezve.Arra esetleg jön valaki?

Komment

Zsolti! Ha a Nejed el olvasta amit írtál legutóbb félő, hogy legközelebb csak hegesztő szemüvegben ülhetsz a géphez!!. Az időpontnak véleményem szerint aug. 20. a előtt kell lennie mert azután már nem várható stabilan jó idő. De ez csak egy javaslat a többi között.Július első fele az általában mindíg jó időben telik.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Valamit mondjatok erről a Sződligetről,
        Még sosem voltam!!!!Ezért megyek!.................meg hátha Taluga meglel!!!!!..............megtaláljuk egymást!(bocsika!)

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          megtaláljuk egymást! (bocsika!)
          Hát...ööö...elég liberális gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok, de...néhány dologban hagyomány tisztelő

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          meg hátha Taluga meglel!!!
          Előtte töltsd föl a telefonod!!! Különben állhatok ki a placc közepére kiabálni, hogy: Látott valaki egy apacsavo nicknevű fórumost... aki Gyula és MZ-je van... Na?... senki?... Hé!

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az időpontnak véleményem szerint aug. 20. a előtt kell lennie mert azután már nem várható stabilan jó idő.
          Stimm. Én is a júliusra gondoltam inkább!

Ezt a képet még Zsolti kedvéért:

Click image for larger version

Name:	P8130152.jpg
Views:	1
Size:	180.9 KB
ID:	138158

Még némi csalogató:
          A töltésen aszfaltút, a Tisza parton hosszan településeken át lehet rajta motorozgatni. Ha nagy meleg van, kb 10 km-re A mezőcsáti szépen kiépített termálfürdő, kb. 30-ra a Tiszaújvárosi élményfürdő, ugyan ennyire a Mezőkövesdi strand. 40 km Miskolc.
          Tiszakeszi határában természetes termál forrás, ami csak úgy tör elő a földből és bevizsgáltan a környék egyik legjobb gyógyvize, csak sosem kezdtek vele semmit. Már túl sok a fürdő a közelben.
          A faluban két kastély, a falu határán kívül egy vadregényes földesúri kúria romja

Erről egy rajzom van most kéznél:

Click image for larger version

Name:	0015.jpg
Views:	1
Size:	123.3 KB
ID:	138159

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Na, ki az aki itt lesz?
            Addig lehet megint járok erre. Majd próbálom úgy időzíteni.

1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Most hétvégén lesz Nyíregyháza után kicsivel a „semmi sincsen”
            Én mennék, de haza kell holnapután utaznom, és hét végén már Leányfalun lesz dolgom.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ezt a képet még Zsolti kedvéért:
              Köszönöm szépen!

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Na, ki az aki itt lesz?
                ...már gyűjtöm a biztosítékokat...

Komment

Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ...már gyűjtöm a biztosítékokat...
                  Csak ne felejtsd el, hova kell ütni a lámpafejen, mielőtt az utolsó bizosítékot teszed be...
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    a jövő nyári fórum találkozó
                    Nagyon jó kezdeményezés! Szeretnénk részt venni! Természetesen az időpontot időben kell tudnunk!

Mi már az idén várunk Benneteket a Söjtöri találkozóra (nagyon komoly nevezési díj: 200 Ft/fő, de ezen fórum tagjainak 0 Ft ha megmondják a nicknevüket a nevezéskor)

Komment

Ugye az orosz kontakt sprére gondoltál?, azt kellett ily módon alkalmazni és javítás után ha a kuncsaft megkérdezte mivel tartozik lehetett neki mondani 1005 ft. Erre jött a méltatlankodó kérdés egyetlen ütésért?, nem az 5 ft- viszont az a tudás ,hogy hova kell ütni az 1000ft.

Komment

hogy hova kell ütni
                        Utoljára így oldottuk meg a problémát, és csodák csodájára jó lett. De majd Tequila-t kérdezzétek...Nagyon gyorsan tud már biztosítékot patkolni
                        Szégyellem is, de én is csak találgattam az okot illetőleg...fura egy jelenség az biztos.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sokszor bosszúságot okozó kontakt hiánya okozza általában. Sok furcsán világító és furcsán működő dolgot láttam már én is melyet a rossz érintkezés okozott. Nekem rigolyám biztosan de ha meglátok a gépen egy kötést vagy sarus csatlakozót melyet mostanság nem piszkáltam akkor szét bontom és megtakarítom. CSAK A FORRASZTOTT kötés a kötés a többi gányolás szerintem.

Komment

CSAK A FORRASZTOTT kötés a kötés a többi gányolás szerintem.
                            Maximálisan egyet értek!!!

Komment

Hogy vissza térjek az eredeti címhez és még nem esett javaslat én megszeretném kérdezni Tőletek ?- mi lenne ha a bogrács fesztivált tennénk szinesebbé a Vasainkkal és talán még éhen sem maradnánk! Max. sütünk egy szalonnát mert a tűz összetartja a jó társaságot! Ennek a tervezett időpontja júl. 27- persze azért nem 1 naposra kellene tervezni mert innen a dél alföldről nagyon megpuhul a hús a nyereg felett is az oda úton!.

Komment

Hali! Holnap Pesten leszek a Hadtörténeti Múzeumnál, véletlenül nem jár arra valaki?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X