Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
ApaE -
a hétvégén POMF agárdon. esetleg ott?ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJön a hosszú hétvége, kérdezem, lennének-e jelentkezők egy péntek délutáni/esti spontán fórumtalálkozóra?
Komment
-
Nekem már korábban eltervezett programom van erre a hétvégére, pedig úgy látom minden idők legnagyobb lélekszámú VF találkozója kezd kibontakozni Agárdon.
Hajrá srácok!
-t5- és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz elmúlt két órában csak mi ketten ültünk itt TZ-vel
.Csak nehogy megismétlődjön a Tücsöki létszám!TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúgy látom minden idők legnagyobb lélekszámú VF találkozója kezd kibontakozni Agárdon.
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Lehet lemek én is
. Majd meglátjuk milyen hangulatban leszek. Meg fatert kéne még meggyőzni, hiába vagyok már 21 éves még mindig szeret beleszólni dolgaimba...
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 máj. 23, 21:52.
Komment
-
Barátnőm anyja 52 éves, de minden nap fel kell hívnia az anyját és le kell jelentkezniejagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg fatert kéne még meggyőzni, hiába vagyok már 21 éves még mindig szeret beleszólni dolgaimba...
De az én dédanyám is dirigált 92éves korában is nagyanyámnak.
Mindig a fia maradsz és ha 120 éves leszel és a faterod még mindig él akkor is ugyanúgy bele fog szólni a dolgaidba, mint most
jagdtigger és OdinHEM kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment

Komment