Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJön a hosszú hétvége, kérdezem, lennének-e jelentkezők egy péntek délutáni/esti spontán fórumtalálkozóra?
Komment
-
Nekem már korábban eltervezett programom van erre a hétvégére, pedig úgy látom minden idők legnagyobb lélekszámú VF találkozója kezd kibontakozni Agárdon.
Hajrá srácok!-t5- és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz elmúlt két órában csak mi ketten ültünk itt TZ-vel .TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúgy látom minden idők legnagyobb lélekszámú VF találkozója kezd kibontakozni Agárdon.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Lehet lemek én is . Majd meglátjuk milyen hangulatban leszek. Meg fatert kéne még meggyőzni, hiába vagyok már 21 éves még mindig szeret beleszólni dolgaimba...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 máj. 23, 21:52.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg fatert kéne még meggyőzni, hiába vagyok már 21 éves még mindig szeret beleszólni dolgaimba...
Mindig a fia maradsz és ha 120 éves leszel és a faterod még mindig él akkor is ugyanúgy bele fog szólni a dolgaidba, mint mostjagdtigger és OdinHEM kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment