Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komment

Nekem egy pöppet messze van, de ha nyáron járok fent pesten akkor szólok, vagy ha kész a mocim akkor már könnyebben mozdulok.

Komment

TZ kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Jön a hosszú hétvége, kérdezem, lennének-e jelentkezők egy péntek délutáni/esti spontán fórumtalálkozóra?
          a hétvégén POMF agárdon. esetleg ott?

Komment

TZ kedvelte ezt.

Komment

Én terveztem az agárdi kiruccanást, vizsgám sincs a hétvégén. Csak kicsit megtépázta az önbizalmamat a hétvégi motorozás, nem biztos hogy lábon odagurulni a legszerencsésebb lenne. De meglátjuk.
              kedvelte ezt.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

ha nem szakad az eső és Uru is hajlandó, akkor motorral, azaz, ahogyan apacsavo mondaná: A motorral mék
                és soveny kedvelte ezt.

Komment

Nekem már korábban eltervezett programom van erre a hétvégére, pedig úgy látom minden idők legnagyobb lélekszámú VF találkozója kezd kibontakozni Agárdon.
                  Hajrá srácok!
                  -t5- és kedvelte ezt.
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Az elmúlt két órában csak mi ketten ültünk itt TZ-vel .
                    TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    úgy látom minden idők legnagyobb lélekszámú VF találkozója kezd kibontakozni Agárdon.
                    Csak nehogy megismétlődjön a Tücsöki létszám!
                    kedvelte ezt.
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- kedvelte ezt.

Komment

eddig csak 4-en ? és 3-an bizonytalanok? optimista vagy -t5-?

Komment

Lehet lemek én is . Majd meglátjuk milyen hangulatban leszek. Meg fatert kéne még meggyőzni, hiába vagyok már 21 éves még mindig szeret beleszólni dolgaimba...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 máj. 23, 21:52.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Meg fatert kéne még meggyőzni, hiába vagyok már 21 éves még mindig szeret beleszólni dolgaimba...
                            Barátnőm anyja 52 éves, de minden nap fel kell hívnia az anyját és le kell jelentkeznie De az én dédanyám is dirigált 92éves korában is nagyanyámnak.

Mindig a fia maradsz és ha 120 éves leszel és a faterod még mindig él akkor is ugyanúgy bele fog szólni a dolgaidba, mint most
                            jagdtigger és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Azzal nincs is bajom hogy elmondja a véleményét . Még hátravan pár vizsgarész úgyhogy most igen "odafigyel" rám sajna :/ .
                              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Lehet hogy más veterán rendezvényhez kellene kötni?? és ha nincs ez van az.

Én úgy vagyok ha veterános találkozó akkor oda azzal megyek. Az oldtimer expóra is motorral terveztem felmenni, de más miatt nem mentem. Pedig szép 500km lett volna aznapra

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X