Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szombat este 5-6 körül? vagy mondjuk egész nap ráérek, úgyhogy nekem mindegy.
    Megfelel, sajnos a buszközlekedés nekem mint kis külterületi senkiházinak mindig is nehézkes, de talán este 10-kor megy haza busz, úgyhogy elnyújthatjuk

Komment

elhelyeztem az eseményt a naptárban

Komment

A nyíregyházi fórumtalálkozó is sikeresen lezajlott. Bár a fővárosi találkozóhoz képest mi csak ketten voltunk, de a sör hideg volt, az idő jó, a társaság meg kellemes, megbeszéltük, hogy mennyit költünk mindenféle hülyeségekre és még mennyit lehetne. Remélem legközelebb több környékbeli ember is ellátogat hozzánk és megdönthetjük a pesti találkozó létszámát

Komment

Komment

Koszonom ezuttal a Telaponak(ApaE) es termeszetesen a Jezuskanak(sricsi70-nek) a karacsonyi ajandekot!!!!!!
            Hurra!

Komment

Szervusztok!

Köszönöm a látogatást,-nagyon jól esett.A rövidke idő alatt tényleg sok mindenről beszélgettünk,-sajnos semmit nem tárgyaltunk ki rendesen,mert-ahogy ilyen,első és hirtelen találkozások alkalmával szokott lenni,"csapongtunk" a témák között,-én biztosan.Sajnálom,hogy a látogatás ilyen rövid ideig tartott,mert azonos érdeklődési körű emberek,ha találkoznak,-számos témában el lehet "veszni",-természetesen megértem,hogy nincs elegendő idő.Remélem lesz még alkalom arra,hogy jobban megismerjük egymást.
              Annak dacára,hogy a találkozás az első volt,-valahogy úgy éreztem,hogy egy régi ismerőst köszöntök.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok a fórum összes tagjának és olvasójának.

Üdvözlettel:Che

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                személyes találkozás az igazi.
                Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek, bár az ídő rövidsége miatt nem sokat tudtunk beszélgetni.
                Az ajándékod nagyon jól esett. Köszönöm!
                (motor formájú mézeskalács figura - nagyon eredeti ötlet)
                Arra buzdítanék mindenkit, ha lesz lehetőség fórum találkozóra, ne hagyja ki, mert egy jó beszélgetésnél nincs jobb.

Előfordulhat, hogy a szegénység miatt nem mentek el többen az eddigi találkozókra?
                Mert, ugye illik meghívni legalább egy körre a társaságot? (felénk legalábbis ez a szokás)
                Vagy mi lehet az ok?
                Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 dec. 21, 14:31. Oka: javítás

Komment

Lehetne itt egy fórumtalálkozó?! programok.old-ikarus.hu

Komment

Esetleg itt? Ez nekünk békés-megyeieknek közelebb van:Békési Motoros Baráti Kör
                    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 jún. 24, 12:40.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      nekünk békés-megyeieknek közelebb van:
                      Minden szentnek maga felé hajlik a keze....

Komment

Akkor esetleg is-is?

Komment

Zsolti miután Beagle Szenté avatott én is csatlakozom azon előttem szólókhoz kik örültek a személyes találkozásnak. Az igaz,hogy elég rövidre sikerült de legalább össze jött. Apró örömökből áll a világ. A békési talin én is gondolkodom , valahova el kell vinnem a Lányomat mert nem lesz fülem!. Csak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Csak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.
                            Egyet értek,én is jobban érzem magam szerényebb környezetben!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Csak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.
                              Nekem sincs már egy ideje nagy köbcentis gépem se rojtos szerkóm, de én nem is ettől tartom magam motorosnak (bár a csizma viseléshez ragaszkodom, de nem a külsőségek miatt, hanem mert abban érzem jól magam). Akiknek ez a fontos, azoknak a véleményével nem hiszem, hogy kell foglalkoznod érdemben...

Komment

kavyckának köszönöm a letöltési lehetőséget, MZ-s ismerősöm második alkalommal vett részt a IV. Pázmándi Veterán Autó-Motor Találkozón.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X