Blackmumus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
A nyíregyházi fórumtalálkozó is sikeresen lezajlott. Bár a fővárosi találkozóhoz képest mi csak ketten voltunk, de a sör hideg volt, az idő jó, a társaság meg kellemes, megbeszéltük, hogy mennyit költünk mindenféle hülyeségekre és még mennyit lehetne. Remélem legközelebb több környékbeli ember is ellátogat hozzánk és megdönthetjük a pesti találkozó létszámát
- 11 likes
Komment
-
ApaE
-
Szervusztok!
Köszönöm a látogatást,-nagyon jól esett.A rövidke idő alatt tényleg sok mindenről beszélgettünk,-sajnos semmit nem tárgyaltunk ki rendesen,mert-ahogy ilyen,első és hirtelen találkozások alkalmával szokott lenni,"csapongtunk" a témák között,-én biztosan.Sajnálom,hogy a látogatás ilyen rövid ideig tartott,mert azonos érdeklődési körű emberek,ha találkoznak,-számos témában el lehet "veszni",-természetesen megértem,hogy nincs elegendő idő.Remélem lesz még alkalom arra,hogy jobban megismerjük egymást.
Annak dacára,hogy a találkozás az első volt,-valahogy úgy éreztem,hogy egy régi ismerőst köszöntök.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok a fórum összes tagjának és olvasójának.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszemélyes találkozás az igazi.
Az ajándékod nagyon jól esett. Köszönöm!
(motor formájú mézeskalács figura - nagyon eredeti ötlet)
Arra buzdítanék mindenkit, ha lesz lehetőség fórum találkozóra, ne hagyja ki, mert egy jó beszélgetésnél nincs jobb.
Előfordulhat, hogy a szegénység miatt nem mentek el többen az eddigi találkozókra?
Mert, ugye illik meghívni legalább egy körre a társaságot? (felénk legalábbis ez a szokás)
Vagy mi lehet az ok?
- 3 likes
Komment
-
Esetleg itt? Ez nekünk békés-megyeieknek közelebb van:Békési Motoros Baráti KörUtoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 jún. 24, 12:40.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekünk békés-megyeieknek közelebb van:
- 4 likes
Komment
-
Zsolti miután Beagle Szenté avatott én is csatlakozom azon előttem szólókhoz kik örültek a személyes találkozásnak. Az igaz,hogy elég rövidre sikerült de legalább össze jött. Apró örömökből áll a világ. A békési talin én is gondolkodom , valahova el kell vinnem a Lányomat mert nem lesz fülem!. Csak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.
- 5 likes
Komment
Komment