Wsievers a Te motorod nagyon egyenetlenül járhat" ha mindkettő jár egyszerre"
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Nagyon régóta problémám, hogy a végsebesség közelében egyszerre megszűnik a gyujtás(vagy az üzemanyagellátás). Nem találom az okát, 120km/h körül jelentkezik, hőmérsékletfüggő, és teljesen váratlan. Jah, és minden sebességfokozatban kiforgatható, csak 4.ben nem, csak ott és akkor jelentkezik. -.-Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jún. 07, 15:02."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Szedd szét darabokra, kijön belöle a gonosz és rakd össze ujra. Hátha segit. Nem tudom miért, de megmagyarázhatatlan dolgokat néha megmagyarázhatatlan megoldásokkal orvosolni lehet. Multkor a komám volvojában kopogott a fékrásegitő. Szétszedtem, nem láttam benne semmit, összeraktam. Azóta nem kopog.
- 1 like
Komment
-
Szedd szét darabokra, kijön belöle a gonosz és rakd össze ujra. Hátha segit. Nem tudom miért, de megmagyarázhatatlan dolgokat néha megmagyarázhatatlan megoldásokkal orvosolni lehet. Multkor a komám volvojában kopogott a fékrásegitő. Szétszedtem, nem láttam benne semmit, összeraktam. Azóta nem kopog.
Azóta mondom mindig"tiszta motor fél szerelő".Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 jún. 07, 21:48."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nem találom az okát, 120km/h körül jelentkezik,
Vagy dugulás az üza.rendszerben vagy beállítás gondra tippelek."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Én a Trabimmal jártam így elég sokszor, hogy nem tudott elég benya utánfolyni az úszóházba és szépen kirántotta belőle a naftát. Persze ez csak akkor volt így mikor nyomtam neki mint az örült. Általában a benzincsap tömítése volt a hunyó, úgymond összement rajta a lyuk. Pici bőrlyukasztóval rendbe tettem és már jó is volt.
Komment
-
Én a Trabimmal jáegy rtam így elég sokszor, hogy nem tudott elég benya utánfolyni az úszóházba és szépen kirántotta belőle a naftát
- 4 likes
Komment
-
A megoldás a következő : Megfúrod az úszóház tetejét, rögzítesz hozzá egy csőcsonkot. Ezt pedig egy gumicsővel összekötöd a légszűrőházzal. Így már nem tud vákum keletkezni az úszóházban. Ez volt a nyolcvanas évek egyik tuning fogása.
Sajnos a Jikov porlasztókon eleve ott a túlfolyó nyílás. Ha ott nem a benzin folyik ki éppen, akkor mehet a levegő befelé. Tehát ez nem lehet az ok. Én inkább valami rezonanciára tippelek, ami negyedikben jelentkezik, és lebegtetni kezdi a zárórugót, ami miatt a szikraképződés bizonytalanná válik. Próbálj meg valahogy rásegíteni a megszskító rugójára.
- 4 likes
Komment
-
Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseök még nem isznak annyit, mint mi
- 2 likes
Komment
Komment