Ural oldalkocsiba egy kedves ismerősöm fél tonna cementet zippelt s hazafurikázott vele úgy 20-25 km-t
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe aprózd a hordós a leggazdaságosabb kiszerelés meg arra rá lehet járni!!meg nincs utána fém hulladék mert a környezetünk védelme FONTOS!!
Komment
-
Sziasztok!
A néhány konkrét program időpontja is megvan, mert elkészült a falunapok programja.
Ezek ugye azok, amiket kértek tőlünk a kesziek.
Szombat
12:30 Ebéd
Utána kiraknánk a járműveket, hogy megnézhessék, közben ezt a polgárőrök őrzik.
16:15 Felvonulás (A polgármester köszöntő beszéde után.)
Ennyi. A falunap programjait is felrakom majd.
Alternatív túraútvonalakat már írtam össze néhányat, ha tényleg akar a társaság nagy része gurulni, de ezeket majd ott megbeszéljük közösen.
Példák
Átmehetünk Tiszacsegére (strand, csárda, Joker emlékei ), Tiszadorogmára is átgurulhatunk, mert az ottani polgi is motoros és tárt karokkal várna minket, ezeket tehetjük úgy, hogy a Tisza parton gurulunk végig, mert kinyitnák nekünk a gát tetején a vízmű utat (aszfaltos).
Stb.
Mehetnénk Miskolcra, a Bükkbe, Egerbe, stb. de ezek egész napos programként lehetnének csak.
- 8 likes
Komment
-
Mehetnénk Miskolcra
Ha akarjátok elintézem, hogy Tiszacsegén megnézhessük a horganyzókádat !Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 júl. 07, 19:55.
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Szeretném tudni én is,hogy mikortól lehet megérkezni,és van e lehetőség,valami árnyas fa alatt,vagy a kutya mellett egy hálózsáknyi területre?Remélem nem sok idő marad az alvásra,mert én inkább beszélgetni mennék,hogy egy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz.Hogy mivel megyek még nem tudom,de nem is érdekel,a lényeg,hogy ott legyünk.Túrázni én biztos nem megyek,mert nem nagyon érdekel rajtatok kívül semmi más,de azért ne nehezteljetek rám!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Na visszaolvastam, tiszta...szóval a révházban és -nál bandázik majd a kollektíva.
- - - Updated - - -
Kérdezném a megyebeli kollégáktól, hogy a Nyíregyháza, Tiszavasvári úti SPAR parkolóban szervezzünk-e gyülekezőt egy adott időpontra és motorozzuk-e le együtt az onnan hátralévő 80 km-t?
- 1 like
Komment
Komment