Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A
    mikortól lehet megérkezni a táborhelyre? Valamint Vasárnapról mit lehet illetve mit kell tudni?
    Már délelőtt jöhettek... a vasárnapra pedig nem terveztem semmit, mivel pont az volt az igény az elején, hogy ne legyen fix programokkal teletűzdelt találkozó, csak olyan amihezéppenkedvünkvan típusú. Mehetünk akkor túrázni, strandolni, akármi, amit ott megbeszélünk.

- - - Updated - - -

Szóval kell sátor?
    Szóval kell.................................................

- - - Updated - - -

A telefonszámom egyébként is meg akartam adni mindenkinek, de lehet, hogy a "Magánügyeink" részbe teszem, mondjuk a petíciós topic végére, hogy azért ne lássa mindenki.

Komment

Okés! Akkor mi Pénteken reggel riadót fújunk a gépháznak. Aztán ha nincs technikai akadály délelőtt oda is érünk. Sátor van. Palacsinta sütő is az utaslistán.
      Élelemmel hogy készüljünk? Bolt van hétvégén nyitva? (Vasárnapra gondoltam)

Komment

Bolt van hétvégén nyitva? (Vasárnapra gondoltam)
        A vasárnapot megkérdezem. Egyébként 500 méteren belül 3 bolt és 2 kocsma...

Komment

500 méteren belül 3 bolt és 2 kocsma.
          Akkor ott van még a tanácsháza, és a templom is. Az utcát pedig Petőfinek,vagy Kossuthnak, hívják.
          Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 júl. 08, 19:58.

Komment

Néztem a térképen, Községháza utca az!
            A posta, a "nagybolt (Coop)" és a focipálya is ott van.

Komment

Egyébként 500 méteren belül 3 bolt és 2 kocsma...
              Akkor a két legfontosabb dolog megvan!Látom nagy a készülődés!!!!Heles-heles!!!Röpke 2db hét van addig,hát felkötni azt a bizonyos fehérneműt ,,kartársak" és akinek módja van rá valami szépséggel rukkoljon ki a nagy napra!(és itt igazán nem a másik nem példányaira gondoltam!)Sajnos nekem nincs veterén járművem,hiszen a ,,sárkány"-om csak Januárban tölti be a szükséges életkort és egyébként sincs eredeti állapotban!!!(és már nem is lesz!) Az idő járás igen csak kérdéses dolog!!!(?) ( illen vacak nyarunk már rég volt!)

Komment

Szeretném a figyelmetekbe ajánlania rendezvényünket ha még van egy kis szabad kapacitás rá. Nincs messze a fórum talitól és mindenkit szeretettel várunk. Bár én nem tudok elmenni a fórumtalálkozóra, de remélem ti el tudtok jönni, és kicsit tudjuk szinesíteni a tálálkozót
                Click image for larger version

Name:	10520420_1438079593140970_2881626808774951466_n.jpg
Views:	1
Size:	104.5 KB
ID:	140418

- - - Updated - - -

Egy kis kedvcsináló a tavalyi találkozóról
                https://plus.google.com/photos/11608...905?banner=pwa

Komment

Vasárnap két bolt is van nyitva 10-11- ig!

Komment

Az tökéletesen elég. Köszönjük hogy utánajártál. Már alig bírok magammal, mikor megyünk már...

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      nyitva 10-11- ig!
                      ...itt szeretnék dolgozni

Komment

taluga eredeti hozzászólása
                        nyitva 10-11- ig!

miért ????

ha pl. Pannoniat kellene szerelnem, az nem annyira munka, mint szórakozás .... De beállni vasárnap a pult mögé .... :-))

Komment

Azt az 1 órát ....étlen -szomjan is kibírom. És mint tudjuk mindig jönnek érdekes vevők ...

Komment

Jut eszembe... most hétvégén valaki Kunmadarasra a 24 órásra jön? mert utána lesz "csak" Tiszakeszi...

Komment

Most hétvégén a Valkói találkozó lesz!Oda kellene menni!Eddig még minden alkalommal mentem!(2X)Viszem a sárkányt,hagy mozgassa meg a tagjait!Olyan vacak nyár van hogy még nem értük el az 5000km-t! Jövő hét Szombat a Fórum talié!

Komment

Ha így értelmezem... én is

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X