Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A póló dologhoz én annyit tennék , (szigoruan saját vélemény) az én egyesületemben nekem volt a dolgom végig vinni ezt a dolgot . Majdnem besokaltam -olcsó ,drága , jó minőség , darabszám , it -ot , inkább máshol...azt nagy válogatásnak persze hogy s...r lett a vége . Meg drága is vot .

Szóval én azóta a legolcsóbbra gagyi olcsóra teszem a voksom . Inkább legyen belőle kettő . Nem ebben megy az ember lakodalomba -inkább másnap egy tisztát veszek föl belőle .
    Ez is igaz, de szerintem az a póló ár nemigazán drága(minél többen veszünk annál olcsóbb), viszont azt sem szeretem, ha viszketek a műszál alatt...
    Ezt az akciót meg egyszer tervezem véghez vinni. Egy határidőig mindenki kérhet, aztán megrendelem és nincs tovább.
    Amúgy sem éri meg kis tételekben venni.
    A válogatást meg kiküszöböltük azzal, hogy én választottam :-)

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A válogatást meg kiküszöböltük azzal, hogy én választottam :-)
      Mi vagy te ---viszhang ? mintha csak magamat hallanám ...

Komment

Szóval ha úgy adódik nekem kell póló
        Ezen igények gyűjtésre kellene a szavazáshoz hasonló számlálót indítani sztem, mert így csak a sok hozzászólás szaporodik és a moderátoroknak kell összeszámolni mennyi az annyi.Mindenesetre egy L-es méretűre én is feliratkoznék.

Komment

Szervusztok!

Drága,vagy olcsó,-tartós,vagy kevésbé,-egyre megy.Véleményem szerint ez a póló,amely többé-kevésbé közös ízlés és akarat alapján fog készülni,egy jelkép,amely a fórum tagjainak összetartozását jelképezi.Sok mindenen lehet vitatkozni,a színeken,a betűk formáján,a póló anyagának minőségében és még a fene tudja min,de minek.Általában én nem szeretek semmilyen feliratos dolgot hordani magamon,mert amit érzek és ahova tartozom,azt magamban hordom,midig velem van,-mondhatnám a lényem és nem kell kiírni magamon hordott ruhákra és nem kell betetováltatni a bőrömbe.Eltúlzott hasonlatként,valami olyasmi ez a póló dolog,mint a hadseregben a csapatzászló,őriztük éjjel-nappal 24 órás szolgálatban,az M zárolt Csepel teherautókban meg nem volt motor,mert ellopták belőle,de azért a felbakkolt autók gumijainak oldalát,midig szép fehérre kellett festeni valamilyen zománc festékkel,ami a gumiknak sehogy sem tett jót,de mutatós volt.A fenti gondolat azért jutott az eszembe,mert a fórumra regisztráltak száma,ha jól emlékszem,már 13 000-körül van,az aktív tagok,meg 200 ennyi-annyi.

Felmerült a napokban,a hierarchia,meg kinek hol a helye a fórumban kérdése is,bevallom én azóta is sokat gondolkozom ezen.Nem tudom,hol követtük el azt a hibát,mit tettünk rosszul,hogy a fenti kérdés felmerülhet?

A polóból egy darabot szeretnék rendelni,a minőségét,feliratát,színét,árát és egyebeket oda bízom,én fenntartások nélkül bízom bennetek.

Üdvözlettel:Che

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ezen igények gyűjtésre kellene a szavazáshoz hasonló számlálót indítani sztem, mert így csak a sok hozzászólás szaporodik és a moderátoroknak kell összeszámolni mennyi az annyi.Mindenesetre egy L-es méretűre én is feliratkoznék.
            Ez így igaz, csak mindjárt a méret kérdése nem megoldható, mert nekem pl xxxl kellene , úgypedig lenne egy szavazatom.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Már meg is van 50 db XXL-es rendel. Abból lehet kisebbet csinálni, vagy hálóruhát.

Viccet félretéve: Szavazós témanyitás méretmegjelöléssel. Én 180 cm körül vagyok, belül pedig 80 kg. A feleségemnek 160-as kell, kislányom pedig 100 cm. (Te jó ég, méghogy ingyenes hétvége)

Komment

Mi vagy te ---viszhang ?
                Csak mondom, hogy jólmondod

A pólós topicot is elindítom nemsoká, egy határidővel.

Komment

A kulcstartók:
                  Click image for larger version

Name:	P4170005.jpg
Views:	1
Size:	195.2 KB
ID:	144273Click image for larger version

Name:	P4170007.jpg
Size:	193.0 KB
ID:	144274Click image for larger version

Name:	P4170009.jpg
Size:	196.5 KB
ID:	144275Click image for larger version

Name:	P4170010.jpg
Size:	195.0 KB
ID:	144276
                  6 féle, valamint igény szerint polírozom is őket. (polír nélkül, ahogy a képeken is látni nem valami jól olvasható a szöveg. Csak a polírozottról meg nehéz normális képet csinálni a tükröződés miatt )

Valamint a hátuljára igény esetén kerülhet valami szöveg.
                  Click image for larger version

Name:	P4170001.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	144277

Ára 250 és 350ft(350 ha a hátulján is van valami)
                  Szóval ha valakinek kell esetleg akkor jelezze
                  Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2015 ápr. 17, 19:31.

Komment

Ezt is meg kell rendelni vagy demonstrálásképpen van ide rakva?

Komment

Ezek tök jók lettek!
                      Máris van emléktárgyunk!
                      Nekem a sima vonalkázás és négyzetrácsozás nélküliek tetszenek a legjobban.

Komment

Akkor már ketten vagyunk. :-)
                        Hárman. Két pólót kérek, L-es méretben. Jah és egy számlaszámot privátban ahova utalhatok majd amikor kell.

Komment

Amúgy kész, annyit elárulhatok, hogy kicsit sem szokványos a bajvívás, a szabályokat csak azok tudhatják meg előre, akik nem nevezhetnek, a többieknek csak ott és akkor, mert úgy a poén. Amúgy egyelőre hat csapásnak neveztem el, azért hatnak, mert még hetedik nem jutott eszembe, de nem vagyok biztos abban, hogy ebben a hetedikben sem lesz részetek. Ja, megvan, tényleg most jutott eszembe, ez nem színpadiasság, ezt a klasszikust hogy hagyhattam ki...
                          Na, ha az adminok belemennek, TZ -nek küldve, akkor nem csak csigázlak benneteket, de lesznek konkrétumok is.

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ezt is meg kell rendelni vagy demonstrálásképpen van ide rakva?
                            Ha szeretnél ilyet akkor igen

Az egyszerűség kedvéért szerintem felesleges postázni. Találkozóra elviszem őket, aztán aki kért az ott meg is kapja.
                            (meg ha minden jól megy azért viszek még pár darabot azokon felül is, hátha valaki meggondolja magát )

Komment

Hozzál mert nekem is kelleni fog.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Hozzál mert nekem is kelleni fog.
                                Akkor esetleg ne csináljak névre szólót?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X