Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi is kevesebbek leszünk ha nem jöttök el és utána egy évig azon gondolkodtok milyen hülyeséget tettem? de higgyétek el Ti sem gazdagodtok egy nagyszerű élménnyel! Sokunk így a láthatatlanság homályába burkolózva nyersre sikerült hozzászólása után találkozva Vele legközelebb nevetsz egyet hisz van valós képed Róla !
    Kedves sepy!

A Próféta szóljon belőled....

Komment

Emberek!

Ne bomoljon már meg az agyatok,-inkább nézzétek végig az első fórum találkozóról készült képeket és azon aggódjatok hogy jó idő legyen az idein is!A vetélkedőkről,meg annyit,hogy beszélgetni megyek,ettől függetlenül,ha lesz távolba néző verseny,-akkor esetleg benevezek,de csak ha nem kell túl távolba nézni.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ismét pár kép:
        Click image for larger version

Name:	P4210001.jpg
Views:	1
Size:	196.3 KB
ID:	144303Click image for larger version

Name:	P4210002.jpg
Size:	198.0 KB
ID:	144304Click image for larger version

Name:	P4210003.jpg
Size:	198.4 KB
ID:	144305
        Találkozóra hozzatok tűt-cérnát

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Találkozóra hozzatok tűt-cérnát

..meg popszegecshúzót

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            ..meg popszegecshúzót
            Ahhoz ez a verzió való:
            Click image for larger version

Name:	P4210004.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	144306

Komment

...2 szegecs ? nem kevés az

Komment

...2 szegecs ? nem kevés az
                Attól függ hogy mire akarod felfogatni
                Szélességre 39mm, szóval annyira nagy erőhatások csak nem érik majd.

Komment

meg popszegecshúzót
                  Hagyományos szegecshúzót, és fejezőt, rézszegeccsel, ne légy már stílustalan... Mindenki felszegecseli a sajátját, utána osztályozzuk.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

csak hülyülök .persze hogy jó - bár ha varni akarnám akkor inkább a négy sarka környékére , két-két párhuzamos , 4mm hosszú lehető legkeskenyebb vágást ejtenék , kb 2mm távolságra egymástól . Érthető voltam ?

Komment

csak hülyülök .persze hogy jó - bár ha varni akarnám akkor inkább a négy sarka környékére , két-két párhuzamos , 4mm hosszú lehető legkeskenyebb vágást ejtenék , kb 2mm távolságra egymástól . Érthető voltam ?
                      Értem, nem is lenne rossz, de ez már így marad.

Komment

...........................

Komment

...........................
                          Későn szóltál.
                          Tegnap megcsináltam belőle pár darabot 4 furattal. Szóval ezért marad ez már így.

Komment

Semmi baj , ne viccelj , csak ment az agyam . Mennyi az a pár darab

Komment

Mennyi az a pár darab
                              29
                              Abból próbaképpen csináltam olyat amin a logó nem gravírozva van hanem ki van vágva
                              Igaz a V és F betű között a felső részén a kicsi hely miatt aligha lesz tartós, de ez majd kiderül

Ma meg lehet egyet felvarrok a motorosruhámra, aztán majd csinálok róla képet is

Komment

Tudnál intézni egy kifutót ? Csinálnánk a Keszieknek egy divatbemutatót !
                                Simán.........................................................

- - - Updated - - -

A témához érkező hsz-okat áttettem a homokozóba. Privátban lehet folytatni, bár értelmét nem látom. Azért tettem így, mert nem illik egy olyan témába, ami a barátságról és az összetartozásról szól.

Ebben a fórumban bárki elmondhatja a véleményét kultúrált keretek közt. Általános a tegeződés, ezért a hirtelen magázódás rossz érzéseket szül. Nem vagyunk egyformák - szerencsére. Akkor mindenkinek csak egyfajta márkájú gépe lenne.
                                Erről most lemaradtam. Mi a lóf.sz történt már megint?

Gyerekek. Csinálom nektek itt ezt a találkozót, hogy személyesen is együtt lehessünk, biztosítva van, hogy semmiért vendégül látnak minket három napig, semmi dolgunk az egésszel, csak oda menni és jól érezni magunk, egy egész falu vár, mert... csak, a két szép szemünkért, ti meg ugráltok itt egymásnak, meg ilyen idétlen ki-kicsoda közé való, meg "nem megyek mert megsértődök" idétlenkedéseket produkáltok.
                                Kezdjük el mi is a széthúzást? Nincs belőle éppen elég ebben az idióta világban? Ráadásul a semmiért?
                                Ne csússzunk már le oviba. Kapjátok már össze magatok. Felnőtt férfiak vagyunk! Mindenki oda való, mindenki szívesen lát ott mindenkit a fórumról! Minden fórum tag ODA VALÓ! Mind akik itt tevékenyen részt vesztek ennek a fórumnak az éltben tartásában.

Ja. Vitázzatok, mert az hoz egy csomó nézőpontot, meg infót, meg előrehaladást! És védjétek meg az álláspontotokat, ha igazatok van. Ott is vitázhattok, még egy pohár pálinkát is a kezetekbe nyomok hozzá. De közben tiszteljük már egymást!
                                Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 22, 19:01.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X