Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Emberek!
Ne bomoljon már meg az agyatok,-inkább nézzétek végig az első fórum találkozóról készült képeket és azon aggódjatok hogy jó idő legyen az idein is!A vetélkedőkről,meg annyit,hogy beszélgetni megyek,ettől függetlenül,ha lesz távolba néző verseny,-akkor esetleg benevezek,de csak ha nem kell túl távolba nézni.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalálkozóra hozzatok tűt-cérnát
..meg popszegecshúzót
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...2 szegecs ? nem kevés az
Szélességre 39mm, szóval annyira nagy erőhatások csak nem érik majd.
- 1 like
Komment
-
meg popszegecshúzót"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak hülyülök .persze hogy jó - bár ha varni akarnám akkor inkább a négy sarka környékére , két-két párhuzamos , 4mm hosszú lehető legkeskenyebb vágást ejtenék , kb 2mm távolságra egymástól . Érthető voltam ?
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...........................
Tegnap megcsináltam belőle pár darabot 4 furattal. Szóval ezért marad ez már így.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMennyi az a pár darab
Abból próbaképpen csináltam olyat amin a logó nem gravírozva van hanem ki van vágva
Igaz a V és F betű között a felső részén a kicsi hely miatt aligha lesz tartós, de ez majd kiderül
Ma meg lehet egyet felvarrok a motorosruhámra, aztán majd csinálok róla képet is
- 5 likes
Komment
-
Tudnál intézni egy kifutót ? Csinálnánk a Keszieknek egy divatbemutatót !
- - - Updated - - -
A témához érkező hsz-okat áttettem a homokozóba. Privátban lehet folytatni, bár értelmét nem látom. Azért tettem így, mert nem illik egy olyan témába, ami a barátságról és az összetartozásról szól.
Ebben a fórumban bárki elmondhatja a véleményét kultúrált keretek közt. Általános a tegeződés, ezért a hirtelen magázódás rossz érzéseket szül. Nem vagyunk egyformák - szerencsére. Akkor mindenkinek csak egyfajta márkájú gépe lenne.
Gyerekek. Csinálom nektek itt ezt a találkozót, hogy személyesen is együtt lehessünk, biztosítva van, hogy semmiért vendégül látnak minket három napig, semmi dolgunk az egésszel, csak oda menni és jól érezni magunk, egy egész falu vár, mert... csak, a két szép szemünkért, ti meg ugráltok itt egymásnak, meg ilyen idétlen ki-kicsoda közé való, meg "nem megyek mert megsértődök" idétlenkedéseket produkáltok.
Kezdjük el mi is a széthúzást? Nincs belőle éppen elég ebben az idióta világban? Ráadásul a semmiért?
Ne csússzunk már le oviba. Kapjátok már össze magatok. Felnőtt férfiak vagyunk! Mindenki oda való, mindenki szívesen lát ott mindenkit a fórumról! Minden fórum tag ODA VALÓ! Mind akik itt tevékenyen részt vesztek ennek a fórumnak az éltben tartásában.
Ja. Vitázzatok, mert az hoz egy csomó nézőpontot, meg infót, meg előrehaladást! És védjétek meg az álláspontotokat, ha igazatok van. Ott is vitázhattok, még egy pohár pálinkát is a kezetekbe nyomok hozzá. De közben tiszteljük már egymást!Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 22, 19:01.
- 13 likes
Komment
Komment