Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kesziben, és szépen kitöltjük szép kézírással.
    Aztán bele egy műanyag „bugyiba”.
    Nekem ez a megoldás tetszik és hiányolok egy bejegyzést:honnan és hány km-ről érkezett a gép...tulaj?

Azt hiszem érdekes adatok lennének.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      szombat délelőtt egy része az elfoglaltság, ebédosztásig.

.......azt meg különössen jól csinálom ...

Komment

Nekem ez a megoldás tetszik és hiányolok egy bejegyzést:honnan és hány km-ről érkezett a gép...tulaj?

Azt hiszem érdekes adatok lennének.
        Kiegészítem!

...azt meg különössen jól csinálom ...
        Az elfoglaltságot, az ebédosztást, vagy melyik részét?

Komment

...hát az osztást

Komment

Joker erről én is láttam képeket Fiat találkozón?!, valahol. Ha ott rád merték bízni igaz erről a napközis időszak jut eszembe. Érdemes volt mosolyogni az osztó nénire és a jó kajából nagyobbat merített de így volt ez a seregben is!

Komment

Tegnap komoly villamossági tesztelést és állítgatást hajtottam végre, aminek az lett az eredménye, hogy a még nem jó, még nem jó, már nem jó beállítási ciklusban sikerült elkapnom egy köztes állapotot: talán jó. Mindenesetre folyamatosan égő lámpa melletti motorozás motorozás után, nem emlékszem mikor volt ilyen elfogadható az akkufeszültség. Általában 5,98 szokott lenni.
              Click image for larger version

Name:	IMG_0002.jpg
Views:	1
Size:	155.2 KB
ID:	144883
              Külön felhívnám a figyelmet a műszer szakszerű rögzítésére. Sajnos világoskék szigetelőszalag nem volt itthon.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Joker erről én is láttam képeket Fiat találkozón?!, valahol. Ha ott rád merték bízni igaz erről a napközis időszak jut eszembe. Érdemes volt mosolyogni az osztó nénire és a jó kajából nagyobbat merített de így volt ez a seregben is!
                Ha Joker osztja a menázsit, akkor előveszem a legszebb mosolyomat.

Komment

Ha Joker osztja a menázsit, akkor előveszem a legszebb mosolyomat.
                  Szerintem felesleges próbálkozni nála ! Felesége van, meg unokája !

Komment

Tisztelem a fiú társaságot de még mindíg a Női nemhez vonzódom!!. Mivel ez már 65 éve tart nálam a hátra lévő 40-50 évre tekintettel az elképzelésem szerint így is marad.

Komment

Teljes mértékben támogatom az előttem szólót....

Komment

Bocsássatok meg fiúk, de ahogy elképzelem Jokert merőkanállal és egy tányérral a kezében, miközben szívélyesen kínálgat valahogyanigy: "Ittvanegyél remélemeléglesz. Sör nincs!" - hát ettől tényleg csak mosolyogni tudok. Ja, és semmi szivárványos melegség.

Komment

Külön felhívnám a figyelmet a műszer szakszerű rögzítésére. Sajnos világoskék szigetelőszalag nem volt itthon.
                          Megcsodáltam, bár szerintem nem a világoskék, hanem a zöld-sárga csíkos lenne stílszerű (és színharmóniailag a motorod színéhez mérten indokolt).

Komment

Világoskék szigszalag minden orosz gépre kell. Ez olyan mint a műanyag csavarkupak a Pannóniákon, létfontosságú...
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Bocsássatok meg fiúk, de ahogy elképzelem Jokert merőkanállal és egy tányérral a kezében, miközben szívélyesen kínálgat valahogyanigy: „Ittvanegyél remélemeléglesz. Sör nincs!” - hát ettől tényleg csak mosolyogni tudok. Ja, és semmi szivárványos melegség.
                              De hogy nem!!!!!Mert a végére oda teszi!.....egyél ,,vazze"!!!!!

Komment

Végre fix hogy idén végre "időbe" fogok beesni és nem úgy mint tavaly(ha jól rémlik szombaton estem be ). Jelenleg úgy néz ki hogy péntek reggel indulok. "Sajnos" idén is 4 keréken megyek úgyhogy ha valakinek az m1-m0-m3 vonalán már csak egy fuvar hiányzik szívesen elviszem .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X