Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó ötlet ez a komp elkötés.
    És az a szerkezet fizikálisan alkalmas is a folyami hajózásra!

Komment

Szervusztok!

Úgy vélem egy komp nem alkalmas folyami hajózásra,de nem baj megmókoljuk.Van itt a fórumon annyi alkotó szellemű és tervező vénájú tag,hogy semmi problémát nem jelenthet,egy komp átalakítása,-mondjuk cirkálóvá.Amennyiben nem sikerülne,-esetleg meghívhatnánk a "volgai hajóvontatókat" és velük együtt dúdolgatva az "eej uhknyem" című nekiveselkedős nótát,-belefeküdnénk a hámba és megindulnánk folyásiránnyal szemben,hogy valami könnyebbség is legyen.Meghívhatnánk még a Bí.ó Icát is,mert van itt köztünk olyan is akinek már 50%-ig bejött és akkor a dalocskát kemény rock stílusban is lehetne nyomatni,mert Ica néni a sok egyéb mellett,már azzal is próbálkozott,-tehát minden téren tapasztalt és jól trenírozott.

Ezt a hozzászólást inkább a humor rovatba kellett volna írnom,de remélem elfér itt is,-hiszen már érezzük a találkozó közelségét és egy kissé elszállt a társaság a viszontlátás reményében,-köztetek én is (már kimostam az üvegeket a legalizált tudatmódosító részére).

Üdvözlettel:Che

Komment

Józsi! Én úgy látom Te is láttad az Arany ember című filmet igaz ott lovakkal vontatták a búzával megrakott uszályokat de sebaj este 11 után már mi is tudunk nyeríteni főleg ha egy kedves barátunk mesél az Ifáról és a kedves anyósáról!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szervusztok!

Úgy vélem egy komp nem alkalmas folyami hajózásra,de nem baj megmókoljuk.Van itt a fórumon annyi alkotó szellemű és tervező vénájú tag,hogy semmi problémát nem jelenthet,egy komp átalakítása,-mondjuk cirkálóvá.Amennyiben nem sikerülne,-esetleg meghívhatnánk a "volgai hajóvontatókat" és velük együtt dúdolgatva az "eej uhknyem" című nekiveselkedős nótát,-belefeküdnénk a hámba és megindulnánk folyásiránnyal szemben,hogy valami könnyebbség is legyen.Meghívhatnánk még a Bí.ó Icát is,mert van itt köztünk olyan is akinek már 50%-ig bejött és akkor a dalocskát kemény rock stílusban is lehetne nyomatni,mert Ica néni a sok egyéb mellett,már azzal is próbálkozott,-tehát minden téren tapasztalt és jól trenírozott.

Ezt a hozzászólást inkább a humor rovatba kellett volna írnom,de remélem elfér itt is,-hiszen már érezzük a találkozó közelségét és egy kissé elszállt a társaság a viszontlátás reményében,-köztetek én is (már kimostam az üvegeket a legalizált tudatmódosító részére).

Üdvözlettel:Che
          Tavaly mondta a révész hogy néha lekötik a kompot a vezetőkötélről és felhajóznak vele. Ott megint vezetőkötélre akasszák és újra úgy használják.

Mivel a két oldali lapátkerekek egymástól függetlenül vezérelhetőek így lehet kormányozni.

Komment

Tavaly mondta a révész hogy néha lekötik a kompot a vezetőkötélről és felhajóznak vele. Ott megint vezetőkötélre akasszák és újra úgy használják.

Mivel a két oldali lapátkerekek egymástól függetlenül vezérelhetőek így lehet kormányozni.
            Tiszta Mississippi fíling.
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Tavaly mondta a révész hogy néha lekötik a kompot a vezetőkötélről és felhajóznak vele.
              0. napi programnak nem lenne rossz.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

0. napi programnak nem lenne rossz.
                Még a megyéből is kitiltanának minket ,a következő talit, meg a futkosón szervezhetnénk.

Komment

Szerintem nem kell duhajkodni , csak ugorjunk fel a kompal egy adag cigiért a szomszédokhoz . Aztán abból finanszírozhatjuk a kisgrofót meg a mérit .

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Mondjuk egy Wartburg?
                    ÁCSM-re tetszik gondolni??

Komment

csak ugorjunk fel a kompal egy adag cigiért a szomszédokhoz .
                      Természetesen észrevétlenül !

Komment

Persze -mint a Rambó ....

Komment

Kellene egy hajó ágyú a megérkezésünket jelezve vele. Jokernek faragunk egy falábat Ő lesz a hajós kapitány a komp kezelőnek indulás előtt veszünk 2 liter vegyest meg 25 liter gázolaj elég lesz oda- vissza úgyis kísérettel jövünk!

Komment

Nem vagyok hajós ember. Annyit de tán mégis tudok, hogyha egy hajó tud keresztbe úszni, akkor az tud hosszára is!

Komment

Most elképzeltrm, ahogy terepszínűre festett arccal, fejkendőben, csavarkulccsal a fogaitok között éjjel lopva odaúsztok a komphoz...

Komment

Úgy csinálunk mint az öreg bika a viccben, megvárjuk míg vissza jön erre az oldalra!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X