Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Sándorom!

Nem kell ide hajóágyú,-hiszen már így is elszabadult,ahogy a hozzászólásokat olvasom,de ez egyáltalán nem baj.Amikor a témában az előző hozzászólásom írtam a hajóvontatókról,a következő kép jelent meg a képzeletemben:
    Click image for larger version

Name:	Repin Hajóvontatók a Volgán.jpg
Views:	1
Size:	322.4 KB
ID:	148824 A képet Ilja Jefimovics Repin (1844-1930) Orosz festő festette és,ha jól emlékszem Hajóvontatók a Volgán,a címe a festménynek.

Sajnos én nem voltam ott azon a beszélgetésen,ami a révésszel folyt a komp folyásirányban történő úsztatásával kapcsolatosan,így nem tudtam hogy a komp irányíthatóan erre is alkalmas,ezért elnézést kérek a tájékozatlanságomért!

Üdvözlettel:Che

Komment

Che,

tisztelettel érdeklődnék -megtaláltad már azt amit nekem szántál ? Az a gáz , hogy én el is feledtem mi volt az

Komment

Szevasz Zoli!

Az a szerencse,hogy én nem felejtettem el és 50%-ban,már meg van,de ha nem emlékszel rá,hogy mi az,-akkor minek erőlködjek a vasak átpakolásával?Azért ne aggódj tartom a szavam és elviszem.

Üdvözlettel:Che

Komment

Hajóvontatók a Volgán
          Hát, ha ettől a tevékenységtől olyan lelkiállapotba kerül az ember, mint ami a képen látható urak arcára van írva, akkor én azt hiszem kihagynám ezt.

Mondjuk nem értem, hogy ilyen munka közben a középsőnek még van kedve a mobiljával matatni.
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

mesél az Ifáról és a kedves anyósáról!
            17-szer, és egyszer se ér a végére

Komment

"Most elképzeltem, ahogy terepszínűre festett arccal, fejkendőben, csavarkulccsal a fogaitok között éjjel lopva odaúsztok a komphoz... '

Akkor most képzeld el és mondhatom, nagyon kemény! Amúgy mi kényelmes emberek vagyunk. A komp úszik hozzánk, csavarkulccsal, terepszínben. Lesz rajta óriáskerék, körhinta, hullámvasút és minibár maximális feltöltéssel, egyenesen haladva Nándorfehérvár felé a kacskaringós Tiszán, lejtmenetben! Ha valaki tud hozni hajóágyút, vip jegyet kap!

Komment

Lesz rajta óriáskerék, körhinta, hullámvasút és minibár maximális feltöltéssel
                A játékos versenyekből lesz vmi az idén? Vagy nem te tervezted tavaly?

Komment

[QUOTE]Ha valaki tud hozni hajóágyút,[/QUOTE Olyat nem , de fürdőgatyás révészt igen !

Komment

Azt gyárilag adják a komphoz.

Komment

Majd megnézzük a leltárkönyvben !

Komment

Én nem bánnám ha fürdő gatyában látnánk mert akkor jó idő lenne.

Komment

Azt gyárilag adják a komphoz.
                          Vagy a csilis babhoz.

Komment

"A játékos versenyekből lesz vmi az idén? Vagy nem te tervezted tavaly?"

De én. Csakhogy nem tudtam menni tavaly az idén nem forszíroztam. De ha igénylitek, akkor lesz. Megkeresem. közzéteszem és ha tetszik, legyen.
                            Valahogy be kellene vonni a kompot is, ez most nagyon tetszik! Bolondja lettem a kompnak.

Komment

Bolondja lettem a kompnak
                              Mi is hidd el!

Valahogy be kellene vonni a kompot is
                              Már két éve bevonjuk, ugyanis a legjobb onnan fürödni. És rajta bliccelni is frankó dolog.

Komment

Igaz mostanság nem mondják be a rádióba, hogy hajó vonták találkozása tilos ! Baráti fogadtatásra örömmel mentünk és megyünk a komppal.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X