Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez ennyi...az elsőnél 2* 165 ös fúvóka, a második pedig sornégy 4 karbi, és 12000-es átlag fordulatszám
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Vakarom a fejem, mikor ennyit eszik egy motor. Én elmegyek 5 literből, elmenne az 4ből is, csak a sebességkorlátokat kell tartani. Így is leeszi a gatyámat, 8-9ezer km között raktam bele. Nem tudnék kitankolni egy ilyen motort. Vagy én is kiállnék parádézni a térre és szépen hazagurulnék. Úgy nem eszik sokat.
      Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2016 jún. 30, 22:26.

Komment

Megy valaki a találkozóra pénteken Balatonföldvár-Budapest-3as út vonalon?
        Csatlakoznék. Pályára nem mennék fel, csak eszi a gumi közepét, meg elalszok.

Komment

Megy valaki a találkozóra pénteken Balatonföldvár-Budapest-3as út vonalon?
          Ha megyünk,akkor arra megyünk. De még nem tudom,hogy mikor és azt sem,hogy mivel (de valószínű autóval,mert vasárnap reggelre haza kell érnünk)!
          A székesfehérvári Auchan benzinkúton mindenképpen tankoljad teli a paripát, az ország egyik legolcsóbb kútja!

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Pályára nem mennék fel, csak eszi a gumi közepét, meg elalszok.
            Inkább az kopjon minthogy a futómű bánja...

Gát túrán akad még egy szabad hely esetleg?

Komment

Már egy hónap sincs hátra!!!!!!!!!!!!! Készülődjetek!

Komment

Készülődünk serényen és mi is számoljuk a napokat mint kisgyerek a karácsony közeledtét.

Komment

Mi is vágjuk már a centit....
                  Képzeljétek el, az asszony nem akar mellém beülni a Warexba.... Hm.
                  Ő motorral fog jönni azt mondja. És komolyan gondolja.

Komment

Futót tudsz ráakasztani a Warexra ha megunná? Vagy félúton cseréltek?

Komment

Nagyon helyes erősíti a motoros csajszis szakaszt. Így Kitti sem lesz egyedüli hátha megérjük a gyerekek viszik a Vareszt anya, apa motorral!

Komment

Szervusztok!

Érdeklődöm,hogy Apa E részvételéről az idei találkozónkon tud e közületek valaki többet,mint azt valahol egy jóval korábbi hozzászólásban olvasni lehetett?

Mi is készülgetünk.

Üdvözlettel:Che

Komment

Már egy hónap sincs hátra!!! Készülődjetek!
                          Két napja küzdök a manóval. Beszereltem a generátort, a gyújtótekercset, minden szép és jó - lenne - ha a jobb henger is járna. Sok-sok agyalás karburátor állítás és manóűzés után kicseréltem mindkét úszót, talán most jó lesz.

Évek óta semmi probléma nem volt a motornak ezzel a részével, nem is nyúltam hozzá. Aztán a dinamó cserének a következménye, hogy állíthatok karburátort, meg gyújtást meg szelephézagot, holott ezek előtte jók voltak. Mi lehet az összefüggés, ha nem a manó? De az meg pont, hogy nem kellene, hogy ilyenkor bosszúságot okozzon.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Érdeklődöm,hogy Apa E
                            Legutolsó ( egy hónapja ) találkozásunkkor ,még úgy volt hogy jön !
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 júl. 10, 21:43.

Komment

Két napja küzdök a manóval. Beszereltem a generátort, a gyújtótekercset, minden szép és jó - lenne - ha a jobb henger is járna. Sok-sok agyalás karburátor állítás és manóűzés után kicseréltem mindkét úszót, talán most jó lesz.
                              Tudom, mit érzel. Én csak kormánycsapágyat akartam cserélni...Elment a szelephézagom, megkukult a kürt, és kiégett a hátsó lámpa.
                              Továbbá pillanatnyi leállásaim vannak időnként...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 júl. 10, 21:47.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Most csinálja a falu a szórólapokat.l, és hívtak, mi legyen rajta velünk kapcsolatban. A felvonulást és a gépkiállítást ráírattam, és Lakatos Miklós úr jelenlétét a MAVAMSZ részéről. A főzőversenyt kérdezték, hogy foglaljanak e helyet nekünk, de mondtam, idén nem indulunk.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X