Ez ennyi...az elsőnél 2* 165 ös fúvóka, a második pedig sornégy 4 karbi, és 12000-es átlag fordulatszám
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Vakarom a fejem, mikor ennyit eszik egy motor. Én elmegyek 5 literből, elmenne az 4ből is, csak a sebességkorlátokat kell tartani. Így is leeszi a gatyámat, 8-9ezer km között raktam bele. Nem tudnék kitankolni egy ilyen motort. Vagy én is kiállnék parádézni a térre és szépen hazagurulnék. Úgy nem eszik sokat.Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2016 jún. 30, 22:26.
- 4 likes
Komment
-
Megy valaki a találkozóra pénteken Balatonföldvár-Budapest-3as út vonalon?
A székesfehérvári Auchan benzinkúton mindenképpen tankoljad teli a paripát, az ország egyik legolcsóbb kútja!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePályára nem mennék fel, csak eszi a gumi közepét, meg elalszok.
Gát túrán akad még egy szabad hely esetleg?
- 2 likes
Komment
-
Már egy hónap sincs hátra!!! Készülődjetek!
Évek óta semmi probléma nem volt a motornak ezzel a részével, nem is nyúltam hozzá. Aztán a dinamó cserének a következménye, hogy állíthatok karburátort, meg gyújtást meg szelephézagot, holott ezek előtte jók voltak. Mi lehet az összefüggés, ha nem a manó? De az meg pont, hogy nem kellene, hogy ilyenkor bosszúságot okozzon.Everything is better when you decide you don't care.
- 5 likes
Komment
-
Két napja küzdök a manóval. Beszereltem a generátort, a gyújtótekercset, minden szép és jó - lenne - ha a jobb henger is járna. Sok-sok agyalás karburátor állítás és manóűzés után kicseréltem mindkét úszót, talán most jó lesz.
Továbbá pillanatnyi leállásaim vannak időnként...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 júl. 10, 21:47."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment