Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kipufogóval, vagy nélküle???

Komment

Red Bull de nem a Babszival??,ugyi?? Az oly csendes, hogy elvész a hangja a többi között. Csak nem guruló állapotú a Sport. A tavalyi felvezetőd Tibi nagyon csendbe van a mennydörgőről lévő hírekkel?.

Komment

Kipufogó nélkül a babszi is tud viszonylag hangos lenni próbáltam már a szomszédok örömére. De nem nem a babszival megyek most várja hogy átvegye a következő gazdája. Sajnos a forrásaim a rizsrakétámra költöm így nem járóképes még a kis Czetkám De amivel megyek annak lesz hangja akár kipufogóval akár nélküle

Amúgy nem volt olyan csendes a babszim, csörgött csattogot de ment is lassacskán
        Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2017 júl. 06, 08:35.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Azért éjféli motorbőgetés legyen már...
          DB killer kirángatása ér?

Majd a főzéshez viszont szeretnék majd valamilyen módon(alapanyaggal, vagy beszállok annak költségébe ).

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            DB killer kirángatása ér?
            Ne gyerekeskedj. Vedd le az egész kipufogót

Komment

Szervusztok!

Az éjféli motorbőgetést legjobb lenne kihagyni,elsősorban azért,hogy ne hívjuk ki magunk ellen azon helyi lakosok haragját,akik ilyenkor már pihenni szeretnének,másodsorban azért,mert a motoroknak sem tesz jót és azokkal még haza is kell érni.Akad még egy harmadik ok is,éjfél körül a maligán már igencsak benne van a véráramban,-ha valakinek netán a motorbőgetés közben eszébe jut,hogy rá is lehet arra ülni és esetleg a gáton egy rövidke kört tenni,-nos annak rossz következményei is lehetnek.

A találkozón szokásossá váló alkatrész ajándékozást nem nevezném börzének,mert az nem anyagi haszonszerzésről,hanem egymás megörvendeztetéséről szól,ami nagyon is rendjén van és maradjon is így.

A főzés alapanyagáról még nem tudok semmit,Attilával a legutóbbi eszmecserénkkor arról volt szó,hogy az Édesapja segítségével hozzájuthatunk szükséges mennyiségű vaddisznó húshoz,amelyből akár a két évvel ezelőttihez hasonlatos pörköltet is lehet készíteni,ha megfelel a társaságnak.

A vadásztársaságokban egy-egy vad kilövése engedélyhez van kötve,amelyért fizetni kell,-úgy gondolom,hogy méltánytalan elvárni az ingyenes húst,tehát azt javasolnám,hogy az alapanyag bekerülési költségét fejenként összeadva térítsük meg.Felénk némelyik vadásztársaság árusítja is a vadhúst,a vaddisznó esetében az ára,egy kicsivel olcsóbb mint a házisertés,Tiszakeszin nem tudom,hogy mi a szokás,de majd megoldódik.

Nem erőltetem a pörkölt főzést,de szívesen megfőzöm a vendégekért és a kedvetekre,csak az időpont az ami aggasz egy kicsit,mert nem szeretnék lemaradni semmiről sem,de majd kialakul az is.

Üdvözlettel:Che

Komment

A pörkölt főzését én sem erőltetném mert elég sok macera van vele mondjuk a tavalyihoz hasonló hagymás babhoz viszonyítva. És nekem nagyon ízlett a bab tavaly úgyhogy szívesen ennék az idén is.
                Szombaton késő délután lenne az idő legalkalmasabb az elkészítésére. Szerintem.

Komment

Tibi nagyon csendbe van a mennydörgőről lévő hírekkel?
                  Bajban vagyok jelenleg...első körben bukó volt a fordítás intézése. Futottunk egy kört Németben. A fordítás gyors, de az ára horror. Így a forgalmi egy Transzfogaras túra keretében visszajött Miskolcra, egy fordítóirodába. Ennek 3 hete. Azóta semmi hír. Hétfőn meg lesznek sürgetve. Nagyon koppra jön ki a vége a határidőig, ha kész lessz.
                  B terv elindítva...Viszont sajnos az se ment simán, a GXR-rel műszakira menet beleugrottam egy szép nagy kátyuba, így mindkét felnim pereme elhajlott. És nem találok olyan gumist itt Mordorban, aki görgőz motorfelnit... szóval összejöttek a bajok. :S
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kétnyelvű adásvételi nem elég? Vagy németbe hogy dolgoznak?

Komment

Nem. A forgalmit kell fordítani. Kétnyelvű adásvételi van, az jó is.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nem. A forgalmit kell fordítani. Kétnyelvű adásvételi van, az jó is.
                        Szóval a német forgalmi már megvan, csak le kéne magyarítani hogy ki tudják állítani a magyar forgalmit?

Komment

l műszakira menet beleugrottam egy szép nagy kátyuba, így mindkét felnim pereme elhajlott
                          Fotó 2 tanú, és fizet a közútkezelő mint a katonatiszt !

Komment

Nem. A forgalmit kell fordítani.
                            Miért? A forgalmi adattartalmát EU-s irányelv határozza meg, a mezők kódokkal vannak jelölve, a jelentésük minden tagállamban ugyanaz.

Mi ez a felesleges bürokrácia???
                            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez még az régi oroszról - németre fordítás...Ami kintre kell a névre íráshoz. Visszafele már nem kell.(bár ezt majd megmondja Özvegyné Súlyos Anomália az ocsmányirodában) Nem vagyok ott, így nehéz szervezni a dolgokat.

Szóval a német forgalmi már megvan
                              Pont ahhoz kell. Ha már ott járnánk, hogy megvan a német forgalmi...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 júl. 09, 22:07.

Komment

És mi van akkor, ha nincs is forgalmija a gépnek?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X