Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Demeter!

Sajnálom, hogy idén nem tudtok itt lenni! Remélem minden rendben veletek!
    Köszönjük szépen a jókívánságot!

Attila

Komment

Én azon gondolkodom ,hogy mászok a motorra ithol még haggyán ennyi bazárt?!!?

Békülnöm kell!Átpakoltam az ágy marad itthol!
      Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 júl. 27, 18:41.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Fiúk!

A pálinkás üveg tele tankolva,batyuk glédában,autó a ház előtt,-most kezdek bele pakolni.Remélem nem marad itthon semmi!

Üdvözlettel:Che

Komment

Én is az imént fejeztem be a gépbeállítást (irányba)... kora estig még nem volt biztos, hogy el tudok-e lépni a munkahelyről, a szabadságom a holnapi napra kétséges volt. Viszont úgy néz ki, minden oké, tehát holnap reggel útra kelek...
          üdv, Zénó
          Click image for larger version

Name:	keszi 2017 002.jpg
Views:	1
Size:	187.5 KB
ID:	152030Click image for larger version

Name:	keszi 2017 005.jpg
Size:	189.0 KB
ID:	152031Click image for larger version

Name:	keszi 2017 004.jpg
Size:	191.4 KB
ID:	152032
          Attached Files

Komment

Motor elkészítve, a pakk lecsökkentve minimálra. Útra készen. A békülős pálinka elkészítve 😎.

Sajnálom akik hétvégén nem tudnak valamilyen okból ott lenni velünk.

Komment

imént fejeztem be a gépbeállítást
              Nagyon virgonc a paripa kösd a sinvashoz nehogy meglógjon!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

köszi,
                egy ilyen 360-ast korábban tényleg megcsaptak tőlem, azóta sem láttam viszont..

- - - Updated - - -

[QUOTE=demeter;89073]Ma dőlt el végleg és azért nagyon szomorú vagyok miatta, hogy az idei találkozón nem veszünk részt.
                Kár, pedig készültem néhány klassz Kaptur-sztorival...

Komment

Szervusztok!

Bepakolás befejezve,még hajnalban pléd és párna málhazsákba,valamint a hűtőtáska a békülőssel.Balta és gyalogsági ásó az anyósülés alatt,rajta a sebkötöző,-szóval akár már indulhatnék is,de megvárom a pirkadatot,addig idegeskedek egy keveset,mert aludni valószínű nem tudok.

Szép lassan öregesen,biztos majd lihegnek a hátsó lökhárítón egy páran,de nem idegesít túlságosan,-elengedem őket.

Komment

......milyen szerencsém van , hogy a bunkó modorommal egy csomó embert megsértettem ebben az évben is .....

Komment

Zoli! Rájöttem a motivációdra! Nem vagy te bunkó, csak imádsz békülni!!! És azt vslahogy ki kell provokálni...

Jelentem, én ebéd óta Kesziben vagyok. Ház rendben, mobilbudi letéve, pöce melletti, szilvafa alatti sátorhely az idei újaknak fenntartva (csak, hogy a beavatási szertartás se maradjon el)

Komment

Holnap reggel indulás

Name:	20170727_201550.jpg
Size:	204.2 KB
ID:	152034

Komment

Fiúk!

Megnéztem az időkép.hu-n Tiszakeszi időjárását a hétvégére,az éjszakák elég hűvösek lesznek,ha javasolhatom,hozzatok melegebb takarókat,nehogy megfázás legyen a vége!

Sajnos egy kicsit későn néztem meg,nem valószínű,hogy sokan eltudjátok már olvasni.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Fiúk!

Megnéztem az időkép.hu-n Tiszakeszi időjárását a hétvégére,az éjszakák elég hűvösek lesznek,ha javasolhatom,hozzatok melegebb takarókat,nehogy megfázás legyen a vége!

Sajnos egy kicsit későn néztem meg,nem valószínű,hogy sokan eltudjátok már olvasni.

Vettem hálózsákot, asszem 5°C-ig jó (mondjuk nem is volt olcsó)

Komment

Kevés alvás után felébredtem,-cihelőzködünk,-kávék,-cigik és gondolom egy órányi szintre hozás után elindulunk.Remélem délre odaérünk,ha nem jön közbe semmi.

Name:	Nevetős 01.PNG
Views:	2
Size:	271.8 KB
ID:	152037 Üdvözlettel:Che

Komment

Taluga ébresztő itt vagyunk Click image for larger version

Name:	15012203707651332693822.jpg
Size:	197.7 KB
ID:	152038
                                Megjöttek az első fecskék
                                Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2017 júl. 28, 06:43.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X