Most hogy van egy kis lélegzetnyi időm, elkezdtem a motorral újra foglalkozni. Először is boldog új évet minden fórumozónak! Ide gondoltam az első hozzászólást ugyanis lassan a végéhez közeleg a T1-em oldalkocsival. Reggel csináltam egy számítást. Eddig összesen járok kevéssel 500 alatt. Pár apróság(ok kárpit+2kerék+blokkelújítás hiányzik, és a festés most készül. Így a vége 800 lesz mindenestől. A motor+ok 150 volt az is benne van. <-- a kiindulási anyag
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T1 Pannónia felújítási költsége
Collapse
X
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍgy a vége 800 lesz mindenestől
Főleg mert én most teljesen a másik véglettel próbálkozom - bár lehet már néhányotoknak mondtam: a cél minél olcsóbban kihozni egy műszakis T1-et elfogadható állapotban, a cél hogy névre írással, új gumikkal, rendbe tett futóművel-fékkel és felújított blokkal megálljon 200e forintban.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Ha ezt tudtam volna... pedig a motorhoz konkrétan nem kellett semmi venni, úgy értem minden rajta volt aminek rajta kellett. Ezért azt a következtetést vontam le, hogy mind1 a kiinduláskor milyen romos a gép, vagy "jó állapotú" mint az enyém volt, ha úgy is, amit ki kell cseréni azt ki kell, a festés, homokozás meg nem nézi hogy "még egész szép" a festés vagy tök rozsda...szerintem
Voltam kint vásáron: egy nagyon szép tank, gyönyörű "nyíregy melletti" csíkozással (mert oda viszi az illető aki árulja) felújítva, homokozva festve, egyszóval mint az új: 12000Ft!! akkor elgondolkodtam hogy nem biztos hogy olcsóbb lesz az ha magam viszem el ide oda. ne számolj...nem lesz olcsóbb. Érdekes dolog ez...You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
- 2 likes
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésene számolj...nem lesz olcsóbb. Érdekes dolog ez...
Én eddig ott tartok, hogy a motoron kívül vettem 1700 forintért flexre drótkorongot, 5 liter nitrohigítót meg 1 doboz ipari alapozót - lehet szörnyen hangzik, de én fogok mindent csinálni a motoron, még a kárpitosmunkát és a csíkozást is. Nekem is tele lett a hócipőm a szakemberekkel mialatt elkészült az eddigi 2 motor, úgyhogy mostantól semmilyen folyamatot sem adok ki a kezemből.
(Na jó, esetleg a gumizást megcsináltatom gépen, kisebb az esélye hogy tönkreteszek valamit... )There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea cél hogy névre írással, új gumikkal, rendbe tett futóművel-fékkel és felújított blokkal megálljon 200e forintban.
- 1 like
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa ezt tudtam volna...
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem is tele lett a hócipőm a szakemberekkel mialatt elkészült az eddigi 2 motor
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
Hát ez nagyon jó, igaz hogy Karácsony óta de akkor is megjöttél a korrekt válasszal.
Én az első összeget szántam eredetileg a fényezésre, aztán olyan lehetőség nem volt és összességében a másodikat fizettem ki érte. Aztán pár hónap múlva jött a hír, hogy van már szaki aki az elsőért megcsinálná. Azért tartok tőle hogy észrevehető lenne a különbség.
Komment
Komment