Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Homokszórás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mir-mur
    replied
    Mi az a "calcium lime rust" nevű lötty amiben a benzincsapot áztatja ? Egyébként a többi videót is elnézve, az emberkét valami kisollógyár, és ragtapaszgyár közösen pénzelheti !

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    csípi le a bácsi a facsavart a finom körömvágó ollóval?
    Meg is válaszoltad ! Mert FA csavar !

Leave a comment:

• St.Z.350
    replied
    Kedves dongos78!

Nem bátor,csak nőtlen!

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Mindenesetre a bátorsága tiszteletre méltó. A jelenetet 0:50-nél nem mindenki merné megjátszani

Leave a comment:

• bokor28
    replied
    Azért magyarázza el valaki, 1:58-nál hogy az ördögbe csípi le a bácsi a facsavart a finom körömvágó ollóval?
    Ahogy a hugyos macskaalomból merít a tálkával, az felbecsülhetetlen.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Apróbb alkatrészekhez, házi homokozó.
    Szerintem ötletes :-)

https://www.youtube.com/watch?v=DGT20ghWMZA

Leave a comment:

• Erlacika
    replied
    Szia!Milyen homokod van,s milyen kiszerelésben,s mennyiért?!

Leave a comment:

• Peet.
    replied
    Sziasztok.
    Székesfehérváron tud valaki homokszóróst? Vagy finomszemcseszórást alu hengerekhez.
    Előre is köszi.

Leave a comment:

• Erlacika
    replied
    Szia!Nekem ilyen szóróba kellene!Click image for larger version

Name:	Homokszóró.jpg
Views:	1
Size:	193.6 KB
ID:	139745 0,2-1 mm-es kellene!Próba miatt 20 kiló,gépek felületének a szórására,rozsda,festék,piszok eltávolítására!Ára mennyi lenne?

Leave a comment:

• csikigabor
    replied
    A homok (elvileg tüziszárított kvarchomok) ciklusideje 1, azaz a becsapódástól szétporlik, ezért nem használható sokáig. Ha tüzépen mozdonyhomokot veszel, az elég költséghatékony, de szitázni kell. Ha van kabinod és elegendő levegő (1000 l/perc) egy jó pisztolyhoz/fúvókához, akkor érdemes korunddal, nemeskorunddal vagy éles acélszemcsével dolgozni a munkadarab anyagától függően, a kívánt felületnek megfelelő szemcsemérettel.

Leave a comment:

• Diesel125
    replied
    Köszönöm. Neten megtaláltam mindhármat már csak az a kérdés ezek közül ki vállalja nem horror összegért.
    Óvoda van itt is és meg is kérdeztem, de csak nagyon hosszú határidőre vállalnák.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Barkács célra,tökéletesen megfelel a hétköznapi homok.
    Legyen egyforma és száraz a szitálást léckereten szúnyoghálón csináltam,újrahasznosítani csak kétszer tudtam utána nem volt "éles" a szemcse,szerintem ez a kvarcnál is ugyanígy van,vagy telítődik a festékkel vagy elkopik.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Miskolcon tud valaki
    Behinya jóker Bt. Polilakk Kft. Fémszercoop kft. Telefonszámok a neten, vagy privátban nálam.
    bárkit akinek van homokolója?
    Szeder úti óvoda.

Leave a comment:

• Diesel125
    replied
    Sziasztok! Miskolcon tud valaki ajánlani homokszóró céget, magánzót, bárkit akinek van homokolója?

Leave a comment:

• joker
    replied
    Erlacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Homokszóráshoz?!Ahoz valami speciál homok kell...

...igen , igen ,kérlek írd meg mennyi kell . Igaz , az ára is speciális de egy veterános ne is tegye alacsonyra a lécet .Aztán küldök futárral .

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...