Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Homokszórás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• dongos78
    replied
    Tegnapelőtt kaptam vissza az MZ hengert megfúrva, új dugattyúval. De ha előbb látom ezt a videót, inkább egy garnitúra múanyag kanálra ruháztam volna be mint egy x éve ezzel foglalkozó szaki által elkövetett, precíz mérésekkel cifrázott gépműhelyi munkára . A régi dugattyúra csak hajlítottam volna lemezből egy palástot....

- - - Updated - - -

egy vizeletsugárral nem több, mint a 230V.
    azért már ez is majdnem élvezhető

Leave a comment:

• zahi
    replied
    Idézet mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ,hogyha 1.22 nél azt a forgácsot a 4 db utasellátós kiskanállal csinálta, akkor én belepisálok a 380-ba !
    Akkor előtte kell tervezni egy 3 irányú pisaelosztót, mert egy vizeletsugárral nem több, mint a 230V.
    Ne rontsd el az élményét ! Különben is az adott feszkót úgy tudja a fent említett tevékenységhez egyetlen folyadéksugár segítségével elérni , ha a folyadéksugár által célba vett fázistól eltérő , másikat csatlakoztat más testrészére...
    A veterános már csak ilyen , (ez alól Mir-Múr sem kivétel ) igen nehezen adja fel !!!!

Leave a comment:

• bokor28
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ,hogyha 1.22 nél azt a forgácsot a 4 db utasellátós kiskanállal csinálta, akkor én belepisálok a 380-ba !
    Akkor előtte kell tervezni egy 3 irányú pisaelosztót, mert egy vizeletsugárral nem több, mint a 230V.

Leave a comment:

• zahi
    replied
    Hát "mi" már csak ilyenek vagyunk ! Konzervatívak , semmi hajlandóságot nem mutatunk az újdonságok felé . (és most nem a menetreszelőre gondoltam ! )

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Mégpedig micsoda forgács és még méret pontos is. Igaz végig a furat mikrót elfelejtette megmutatni, hogy még meggyőzőbb legyen. És látjátok nem kell itt elektromos ketyere- régi kézi fúrógép / nekem is van mely kúp és tányér kerekes még a nagyfülű világból / meg semmi drága csővágó, vágja vele a papírt meg a rézcsövet és a facsavart egyaránt. Mi meg mennyi hülyeséget tartunk és mindíg másik kell!

Leave a comment:

• zahi
    replied
    Uraim , ez azért nem semmi , a srácot véletlenül nem McGiver -nek hívják ??? Ekkora baromságot , mint ez a Yamaha henger utánhónolós ,meghúzás eltüntetős , müanyagkanalas video tartalmaz .... Sok együgyű szakember , meg megveszi a méregdrága szerszámgéphez való , igen drága hónolófejet ...feleslegesen , amikor csinálhatná egy négymüanyagkanalas habverőkombóval is ! Azé ez a videó szerintem már fikció !

Leave a comment:

• UK
    replied
    -ennek a palinak lenne aki hinne .
    A boltba szerelt webkamera mellett egy-két oktató videó a macskahúgy rozsdaoldásra való felhasználásáról?

Leave a comment:

• joker
    replied
    persze hülyeség , tudom -ennek a palinak lenne aki hinne .

Leave a comment:

• UK
    replied
    Mert ha a hugyosat teszi , az mindjárt vegyi uton is bontja a rozsdát !
    Ugye nem saját tapasztalat?!?!

Leave a comment:

• joker
    replied
    UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tulajdonképpen létező és működő technikákat mutat be, de ahogy ő csinálja az valami borzasztó és lehetetlen egyben. És mindezt teljesen komolyan kommentálja.

...azt viszont elba...ta , hogy a koptatódobba a mocskaalom száraz anyagát merítette ! Mert ha a hugyosat teszi , az mindjárt vegyi uton is bontja a rozsdát ! ......itt egy smaili lenne -de nincs hányós .

Leave a comment:

• UK
    replied
    Kösz a videókat! Nagyon jó humora van a fickónak. Felüdülés volt nézni. Van egy benzintank egyengetős videója is, aminek a csúcspontjaként a konnektorba dugott dróttal hegeszt egyet, miközben fogja a vasat, amin épp átmegy a 110V.

Tulajdonképpen létező és működő technikákat mutat be, de ahogy ő csinálja az valami borzasztó és lehetetlen egyben. És mindezt teljesen komolyan kommentálja.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Nekem a hengerfúrós videója tetszett a legjobban.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Ügyes ember , hogy milyen ügyesen használja a körömvágó ollót legyen az csavar vagy rézcső. Egy ilyen általa rendbe tett láncot azért nem szeretnék a gépemre tenni, bár börzéken találkozni ilyen" szinte új "alkatrésszel.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Nekem a hengerfúrós videója tetszett a legjobban.
    Ahogy az egyik kommentelő írja, troll level...expert.
    https://www.youtube.com/watch?v=bT1nRq-cM7M
    Szóval a legtöbb videója kamu

Leave a comment:

• bokor28
    replied
    Vízkő és rozsdaoldó.
    Egy termék biztonsági adatlapja: http://www.jelmar.com/msds/CLR_MSDS_eng.pdf
    Természetesen a wikipédiáról.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...