-ennek a palinak lenne aki hinne .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Homokszórás
Collapse
X
-
Uraim , ez azért nem semmi , a srácot véletlenül nem McGiver -nek hívják ??? Ekkora baromságot , mint ez a Yamaha henger utánhónolós ,meghúzás eltüntetős , müanyagkanalas video tartalmaz .... Sok együgyű szakember , meg megveszi a méregdrága szerszámgéphez való , igen drága hónolófejet ...feleslegesen , amikor csinálhatná egy négymüanyagkanalas habverőkombóval is ! Azé ez a videó szerintem már fikció !
- 4 likes
Komment
-
Mégpedig micsoda forgács és még méret pontos is. Igaz végig a furat mikrót elfelejtette megmutatni, hogy még meggyőzőbb legyen. És látjátok nem kell itt elektromos ketyere- régi kézi fúrógép / nekem is van mely kúp és tányér kerekes még a nagyfülű világból / meg semmi drága csővágó, vágja vele a papírt meg a rézcsövet és a facsavart egyaránt. Mi meg mennyi hülyeséget tartunk és mindíg másik kell!
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ,hogyha 1.22 nél azt a forgácsot a 4 db utasellátós kiskanállal csinálta, akkor én belepisálok a 380-ba !
- 5 likes
Komment
-
Idézet mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Na ,hogyha 1.22 nél azt a forgácsot a 4 db utasellátós kiskanállal csinálta, akkor én belepisálok a 380-ba !
Akkor előtte kell tervezni egy 3 irányú pisaelosztót, mert egy vizeletsugárral nem több, mint a 230V.
A veterános már csak ilyen , (ez alól Mir-Múr sem kivétel ) igen nehezen adja fel !!!!
- 5 likes
Komment
-
Tegnapelőtt kaptam vissza az MZ hengert megfúrva, új dugattyúval. De ha előbb látom ezt a videót, inkább egy garnitúra múanyag kanálra ruháztam volna be mint egy x éve ezzel foglalkozó szaki által elkövetett, precíz mérésekkel cifrázott gépműhelyi munkára . A régi dugattyúra csak hajlítottam volna lemezből egy palástot....
- - - Updated - - -
egy vizeletsugárral nem több, mint a 230V.
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA régi dugattyúra csak hajlítottam volna lemezből egy palástot....
- - - Updated - - -
- 3 likes
Komment
-
Látom van akinek van szép profi homokszóró kabinja. Szeretnék csinálni magamnak egyet és el kéne döntenem, hogy milyet, mekkorát. Igazából a kérdés, hogy akarok-e akkorát, amiben a vázat is tudom kezelni. Ehhez kapcsolódik az első kérdésem. Akinek egy pannónia váz is befér, annak a kabinnak mik a belső méretei?
Másik verzió egy talán 220 literes műanyag hordó lenne, tudjátok, ez a kék színű. A tetejét bilinccsel lehet légmentesen feltenni, pofonegyszerű lenne elkészíteni. Csak egy rács, világítás és a levegőbevezetés kell bele. Persze ez szakaszos megoldás lenne de pofon egyszerű. Valakinek van ilyen fajta? Mik a tapasztalatok? Ez a kép a netről van.1 kép
Komment
-
SzBalogh eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMik a tapasztalatok? Ez"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment