Kvarchomokot keressél, tüzépeken lehet kapni. Térkövezéshez használják, de jó homokszóráshoz is.
A nyáron borospincénk tettünk rendbe, onnan ki lett termelve pár talicska homok, ami nem rossz, de a kvarchomok jobban vitte a rozsdát. Vagy csak a kompresszorunk volt gyenge hozzá...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Homokszórás
Collapse
X
-
hol lehet homokot venni?...............................
- 2 likes
Leave a comment:
-
Bihar megyében hol lehet homokot venni?sétálsz a Tisza partra,zsákkal és szitával.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!Én németben vettem egy kézi homokszórót!Még rendelnem kell hozzá homokot,s útána kipróbálom!Majd teszek fel róla képeket!Tervben van egy 220 literes kamra vétele is.
Leave a comment:
-
Sziasztok!Én a homokfuvocentrum.com cégnél voltam a hetekben. Egy vw golf hátsó hidat szórattam náluk. 4000Ft-ért megcsinálták az egészet. Figyeltek az illesztett részen,hogy ott ne szórják meg a felületet. Csak ajánlani tudom. A weboldalukon van elérhetőség is. Időszűkében vannak így hosszabb határidőre vállalnak munkákat. Nekem rá egy hétre szóltak, hogy átvittem.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Szórással kapcsolatban ha kell valakinek segíteni, akkor keressetek nyugodtan minden nap késő estig!
Homok, üveg, szóda.. (szárazon, vizesen szórva)
30/434-50-01
Gergő
Ha az elérhetőség megadása tilos lenne, abban az esetben kérem a hozzászólás törlését és elnézést kérek a admintól!Utoljára szerkesztve a következő által: SzabóGeri; 2013 júl. 28, 13:31.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Én Bajára viszem a cuccaim, de állítólag Palotabozsokon is van lehetőség, a főutcán van egy tábla amin homokfúvást kínálnak egy háznál. holnap utánanézek pontosabban!
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Tudna nekem valaki Szekszárd vonzáskörzetében ajánlani valakit, aki homokszórást vállal és jól dolgozik?
Leave a comment:
-
pl. egy babetta komplett motorblokkot 1500ft ért szórtak le, (a hengerfejre rá volt égve az olaj meg retek, benzin sem oldotta) máshol látatlanba 4000ft-tól adtak árajánléatot.
Elvittem a (vázat, sárvédő, üzemanyagtartály, lemezek és szerelvényeket is pár ezerből megusztam.
- 2 likes
Leave a comment:
Leave a comment: