Nem veszed tolakodásnak , ha megkérdem : a tengely lekrómozása , ilyen ötlet alapján fogalmazódott meg benned? ( hogy tolod a helyére ? )
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa.. a nem látható illesztett alkatrészeket (tengely) én levédem. Jó alaposan szigszalaggal. Első alkalommal esztergába fogva csiszolópapírral szabadultam meg a nemkívánt mennyiségtől.
...tanulópénz , még a horgany is sokat vastagít .
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...tanulópénz
sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem veszed tolakodásnak , ha megkérdem
Úgy gondoltam hogy csak a fejét krómozza be és nem a menetet , a tengelyt
Az a króm semmi, simán átmegy a cső/csapágy furatán. Merthogy a csapágyak között van egy vállas csőtengely, abba megy a keréktengely
joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Komálósom tetőcsomagtartót akar krómoztatni, és hogy kérdezzem meg mekkora a kád, belefér-e. Egy kisméretű "sport" csomagtartó autóra
Felhívtam a bt-t. Igen belefér, van akkora kádjuk
Hamár felhívtam, elmondtam hogy kivánnivalót hagy a krómozásuk, Nincs kicsiszolva rendesen és néhány helyen, nekem nem jelentős hely, levelesen lejön a króm
Vigyem vissza , megoldják
Én biztos nem viszem vissza, mert....
Tegnap egy napot szaroztam az interneten kutatva, hogy egy porvédő , ami egyben távtartó is mennyire megy rá a keréktengelyre
Aztán rájöttem, hogy a furat végén olyan erős a króm, hogy attol nem megy a helyére. Kicsiszoltam a furatot, persze a nem érintett helyen is sérült a króm, pedig annak ott tapadnia kellene.
Mondtam a mesternek, hogy nem a legjobb vélemények vannak a munkájukrol a neten. Oda kellene figyelni a csiszolóra, de aki krómozza az is láthatná a hibákat és akkor adja vissza a melósnak javítani
Udvarias volt, azon leszünk hogy ilyen ne legyen
Komment
-
Csak mert unatkozom , nem jönnek a vevők és mert valamiért ez a krómozás nekem nagyon b@..a az agyam .
Had mondjam el újra ( aztán egyszer majd megint , biztos ) ----- tanuljátok már meg !!!! Ahol a munkadarabot , -----ÖNMAGÁBAN , anyagában--- tükörre csiszolják , az nem krómozó , hanem trágyatelep !!!! Ilyent nem szabad csinálni !
A munkadarabot elsőként csak egy aránylag "durva" koronggal felérdesítjük --- azért hogy a felrakandó RÉZ réteg jól tapadjon -- aztán a rezet csiszoljuk hibátlanra --( ha nem "adja ki " , akkor megismételjük a rezezést ) -- és erre megy egy kis nikkel , aztán króm .
Ezt a folyamatot nem lehet me....i , helyette alternatívákat keresni , demokratikusan megvitatni , erről másképp gondolkodni......stb, stb
Ha a munka nem így történik ---- akkor azt csak sza...l bekenésnek hívhatjuk .movisz, Lemezjáték és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn biztos nem viszem vissza, mert....
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan jó munkájuk is
Van nekem ezer gondom bajom, problémám, azért nem viszem vissza.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakkor azt csak sza...l bekenésnek hívhatjuk .
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésereptéri út.. üllői út díj fizetése nélkül.
Atti69 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nos... Elkezdtem a maszkolást,és csiszolást. A 2 hónapig szobában tartott tartályon kis puklik..s azokból polipszerűen elágazó hólyagosodás. Ezek szinte alig láthatóak,de lesz ez még rosszabb is. Szűkebbre vettem a krómozott rész kiragasztását...mert...mert így lesz belőle valami. Persze megbeszélés alapján réznek kellene lennie a króm alatt,de csiszoláskor a króm lepereg, s alatta a tiszta vaslemez.. Kissé úgy érzem mint...ha át lennék bszva.. Ajánlom a mestert annak,akinek alacsony a vérnyomása,ráér, és mazochista. Én ezen tulajdonságok híján a továbbiakban kikerűlöm nagy ívben..
- 3 likes
Komment
Komment