Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen persze. Mindannyian más más stílust kedvelünk. Én is megnézek mindent ami szép. Szeretem a veterán autókat meg motorokat is. Bár e téren a szakmai tehetségem jóval kevesebb mint a "tuning" irányzatba. Bár arra sem mondom azt, hogy tudom csak azt, hogy szeretem
    CZsolti, sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Na de hogy lehet beülni olajos szerelőgatyába, abba a szép fehér -barna ülésbe
      sepy, kasmir és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Nem a belseje olyan arra vigyázunk Én a motor térről beszéltem

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szia Kasmir!

A polírozott felületet (alu) én is krómtisztító pasztával szoktam átkenni, amidt még krétaporral - vagy Sepyjavaslata után - festékboltban kapható "budai fehérrel" törlök át. Dupla veszély a legyekre: elcsúszik és megijed a saját tükörképétől.
          Az nem "bécsi fehér" ?
          CZsolti, sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

DE-DE-DE! Az a tisztességes neve és a krómra is tökéletes .
            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Az nem „bécsi fehér” ?
              De igen. Kevertem a budai földdel. Ezt a történelem során a bécsi "sógorok" is sokszor megtették. Mármint, hogy a budai földről azt hitték, hogy bécsi, és sokáig itthon érezték magukat.
              mátéapu és sepy kedvelte ezt.

Komment

az orna egy korrekt cég, és lehet hogy nem krómoznának? akkor én hüje vagyok. bár én eddig csak ezüstre meg aranyra mentem oda, de szerintem a jelvényeikat kromozzák meg nikkelezik.

Komment

Click image for larger version

Name:	328128_2503160583122_1446190372_o.jpg
Views:	1
Size:	52.0 KB
ID:	139412Click image for larger version

Name:	328128_2503160623123_282250905_o.jpg
Size:	48.7 KB
ID:	139413Click image for larger version

Name:	328128_2503160663124_2083797273_o.jpg
Size:	64.6 KB
ID:	139414Ezek vajon milyen eljárással készülhettek????

Komment

Vastagréteg passziválás. Leggyakrabban sárga, kék, transzparens és fekete színben fordul elő. A horganyzás egy fajtája. Az biztos, hogy előtte polírozva voltak. Nagyon valószínű az elektrokémiai polírozás.
                    (Vagy horrorbevonat-sima vas, csak be van rezelve. )
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 01, 07:30.
                    kasmir kedvelte ezt.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

hüje vagyok.
                      Ezt én nem mondtam !
                      Vastagréteg passziválás. Leggyakrabban sárga, kék, transzparens és fekete színben fordul elő. A horganyzás egy fajtáj
                      Ez így igaz !
                      sepy és kasmir kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a válaszokat Ez nekem nagy segítség volt! Akkor az arany színű galvanizálást felejtsem is el?? És ezt valahol csinálják is????
                        Meg még egy kérdés. Szeritnetek ezt, hogy csinálták??? Mert azért ennyire ki csiszolni Főleg olyan helyen ahol hozzá sem férnekClick image for larger version

Name:	309415_3510130916751_149417704_n.jpg
Size:	75.6 KB
ID:	139431Click image for larger version

Name:	538166_3204138187124_1302797582_n.jpg
Size:	153.1 KB
ID:	139432
                        Utoljára szerkesztve a következő által: kasmir; 2014 márc. 01, 08:48.

Komment

Vibrációs polírozóval bárhol hozzáférhető az alkatrész, csak a készülék ára horror, de ha valaki iparszerűen űzi akkor megtérülhet az a pár milla. Az arany színt leginkább aranyozással éred el, de ami a képen van az inkább tükrösített réznek néz ki. (legalábbis az én képernyőmön).
                          kasmir kedvelte ezt.

Komment

Ha az alkatrészt csak drótkoronggal felkraccolod, már akkor is más a sima sárga 'nikkel' hatása. Ha kipolírozod, akkor meg nagyon közel áll az aranyozáshoz az árnyalata, de nem kerül a tizedébe se. A képen látható sárgák csak drótkorongozva voltak.Click image for larger version

Name:	IMG_20140225_124713.jpg
Size:	197.1 KB
ID:	139473
                            kasmir kedvelte ezt.

Komment

Ez meg polírozott réz. A rezezést amúgy nem ajánlom, hacsak nem megy rá króm is.Click image for larger version

Name:	Fénykép0115.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	139474
                              kasmir kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	DSC_0064.jpg
Size:	207.0 KB
ID:	139578Click image for larger version

Name:	DSC_0065.jpg
Size:	195.5 KB
ID:	139579
                                Az arany színű horgany nem jött be...azaz ilyen foltos színű lett nagyobb területeken. Így fogtam magam és 3 fázisban felcsiszoltam kb 60 csavart meg apróságokat. Sajnos szebbre nem bírtam ki csiszolni, de napfényen vagy simán nézve nem tűnik karcosnak csak így vakuval. Arany színre valakinek valami ötlet? Vagy inkább így már legyen króm?
                                Válaszokat és a tanácsokat előre is nagyon szépen köszönöm !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X