Igen persze. Mindannyian más más stílust kedvelünk. Én is megnézek mindent ami szép. Szeretem a veterán autókat meg motorokat is. Bár e téren a szakmai tehetségem jóval kevesebb mint a "tuning" irányzatba. Bár arra sem mondom azt, hogy tudom csak azt, hogy szeretem
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Kasmir!
A polírozott felületet (alu) én is krómtisztító pasztával szoktam átkenni, amidt még krétaporral - vagy Sepyjavaslata után - festékboltban kapható "budai fehérrel" törlök át. Dupla veszély a legyekre: elcsúszik és megijed a saját tükörképétől.
- 3 likes
Komment
-
Vastagréteg passziválás. Leggyakrabban sárga, kék, transzparens és fekete színben fordul elő. A horganyzás egy fajtája. Az biztos, hogy előtte polírozva voltak. Nagyon valószínű az elektrokémiai polírozás.
(Vagy horrorbevonat-sima vas, csak be van rezelve. )Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 01, 07:30.kasmir kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
-
Vibrációs polírozóval bárhol hozzáférhető az alkatrész, csak a készülék ára horror, de ha valaki iparszerűen űzi akkor megtérülhet az a pár milla. Az arany színt leginkább aranyozással éred el, de ami a képen van az inkább tükrösített réznek néz ki. (legalábbis az én képernyőmön).kasmir kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az arany színű horgany nem jött be...azaz ilyen foltos színű lett nagyobb területeken. Így fogtam magam és 3 fázisban felcsiszoltam kb 60 csavart meg apróságokat. Sajnos szebbre nem bírtam ki csiszolni, de napfényen vagy simán nézve nem tűnik karcosnak csak így vakuval. Arany színre valakinek valami ötlet? Vagy inkább így már legyen króm?
Válaszokat és a tanácsokat előre is nagyon szépen köszönöm !
Komment
Komment